A pénzügyminiszter szerint hamarosan nettó befizetők leszünk, át kell gondolni a helyzetünket. Az elemző mást mond.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
És ilyen "zseniális" hülyék vezetik a legfontosabb pénzügyet!
Gauntlet
És ilyen "zseniális" hülyék vezetik a legfontosabb pénzügyet!
Eladott Ország
Ha nem látszik más megoldás és a lehető legnagyobb káoszba kell taszítani az országot azért, hogy eltereljék az emberek figyelmét, simán benne van a végső, kétségbeesett kísérlet, a kilépés is. Mivel már felmérték, hogy nagyon nagy eséllyel teljes bukás lesz tavasszal, így jött a latolgatás, hogy a biztos rosszat, vagy a bizonytalan kimenetelű eseményeket válasszák.
- a biztos rossz lehetőség: maradunk az EU-ban, nyíltabb és agresszívabb választási csalást kivitelezni nehezebb lesz, így aztán a hatalmat elbukják. Az új kormány pedig biztos erős és hathatós segítséget fog kapni jogi és diplomáciai téren nyugatról, tehát Orbán és bandája nem fogja sokáig kihúzni.
Mi van Viktor Szarul nézel ki? Lopsz te eleget?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68239205_656598314820079_8328484006953746432_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-4&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=-LjK5RroouAAX_l4j1r&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=56a75dfafdd848c04fb16484225d4cbf&oe=6139F6DB
Nyírfa
Hamarosan nettó befizetők! :DDDD
Milyen mókás ez a Varga! Gondolná valaki, hogy egy nagy nettó nevettető lakik benne?
RonaGyuri
Mityuka melyik nem ismert? A nettó vagy a befizető, vagy egyik sem???

A mi derék pénzügyérünk már-már Matolcsy szintű sületlenségek szintjére süllyedt, de közben árulkodik is

Jó-jó, meleg van és ezeket a Fityeszetlen fiúkat egyébként sem az értelmi képességeik miatt kell szeretni. Szóval folyik belőlük a tömény hülyeség, még a függetlenség mintájaként az ÁSZ élére kinevezett barom Domokosra is rájött az ötletroham.
A minap a derék ATV kamrái előtt jött rá. Erős indítás után – (okkal) lehülyézte Matolcsyt, „A magyar helyreállítási alap brüsszeli esélyeit tízes skálán 8 és félre teszi.”, vagy „mérséklődik az infláció”, etc. – szóba került az EUR és az EU kérdése. Nos az utóbbi kapcsán olyat tudott homorítami, ami még tőle is sok(k). Kifejtette, hogy egyelőre még ő is támogatná az EU tagságunkat, „De az évtized végére, amikor számításaink szerint már nettó befizetői leszünk az EU-nak, a kérdés új nézőpontot kaphat.”!!! =))
Nos túl azon az apróságon, hogy – bár kétségtelen tény, hogy arrogáns pofátlanságuk miatt nagy a valószínűsége annak, hogy az Európai intézmények kénytelenek lesznek megnyirbálni a támogatásokat – ez nettó befizető dolog ritka nagy baromság, a mondat második fele az igazán jellemző, sőt árulkodó. Egyértelmű, hogy a magyar nem köztársaság pénzügyminisztere az egész EU-ból csak egy fejőstehenet lát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.