A családjával közösen tartott sajtótájékoztatót a Parlament előtt. 

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter a felesége és hét gyermeke társaságában rendkívüli sajtótájékoztatót tartott szerda délután Budapesten.

Márki-Zay az Orbán-családban és a Fideszben lévő melegekről beszélt

Fotó: Mindenki Magyarországa Mozgalom/Facebook

Hódmezővásárhely polgármestere először az Origo által ismét közreadott rágalmakról beszélt: a kormánypropagandává silányult honlap még 2019 elején hozott le egy "cikket" azzal a címmel, hogy "Márki-Zay Péter felesége miatt halt meg egy újszülött", amiért aztán a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője pert indított, amit meg is nyert. A 2 millió forintos sérelemdíjat végül idén június 12-én megfizette a portál. A történetnek itt akár vége is lehetne, csakhogy az Origo a héten ismét elővették ugyanazt a cikket. 

Márki-Zay szerint politikai okokból támadják őt, illetve feleségét, akiről hosszasan értekezett, hangsúlyozva, "nemcsak az első szülésznő volt, aki a fideszes kormánytól engedélyt kapott intézeten kívüli szülések levezetésére, hanem az Emmi intézeten kívüli protokolljának a legfőbb megalkotója, a munkacsoport egyik aktív résztvevője".

Véleménye szerint az újabb támadás hátterében az áll, hogy a miniszterelnök családjáról, pontosabban egyik fiáról, Orbán Gáspárról nemrégiben a közismert youtuber, Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorában a homoszexuálisok örökbefogadása kapcsán az alábbiakat mondta:

„Nyilván az ember már apaként is át tudja élni azt, hogy ha az én gyerekem kerülne ilyen-olyan helyzetbe, ha az én gyerekem lenne meleg, én megtagadnám-e, mint Orbán Viktor. Nem tudnám megtagadni.” 

A sajtótájékoztatón kifejtette, arra számított, hogy a Szájer-incidens után a Fidesz nem fog gyűlöletkampányokba kezdeni. Szerinte a magyar sajtó szemérmesen foglalkozott az üggyel, míg a nyugati lapok "25 meleg férfi, maszk és gumi nélküli orgiájáról írt".

"Amikor én a Fideszben lévő melegekről beszélek, érdemes felidézni, hogy csak abban a bizonyos brüsszeli melegbárban kilenc fideszes országgyűlési képviselő járt rendszeresen Magyarországról. Bizonyított, hogy a legtöbb meleg a Fideszben van"

- mondta Márki-Zay a sajtótájékoztatón, amit itt lehet visszanézni. 

Forrás: Alfahir.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Quasimudo
Na, ebből se lesz miniszterelnök! Most éppen ő az ügyeletes szardobáló! Szimpatikus ez az embereknek?! Van olyan választópolgár, aki ezt értékeli?! Hódmezővásárhelyen???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
A saját bolsisága meg úgyis önmagáért beszél!
Quasimudo
@sgl: Attól még nem lesz miniszterelnök!!!
Néro
A baj az , hogy a legtöbb IDIÓTA a Fitymáknál van. Az abszolútte nem érdekel , hogy hideg vagy meleg.
A zavaró az , hogy segghülyék.
vacsi
@sgl: Már megocsáss, de aki nem vallásos, az bármikor ráteheti a kezét a bibliára, az semmit nem jelent...
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: te is abban a csapatban kormozod a fidesscsicskák hátsóját???Nem kellene dicsekedni,hamarosan a nevek is nyilvánosságra kerülnek,addig aljaskodtok!!!UTÁNA MÁR KÁROGHATTOK ,HA AZ ORSZÁG-VILÁG ELÉ TÁRJÁK A FIDESS MELEGEIT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.