Hol van ilyenkor a kereszténymentő, Azbej Tristan, nemzeti kormányunk üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, aki olyan vehemensen áll ki a megrongált templomok helyreállításáért, ha lehet minél messzebb országhatárunktól, de szó nélkül megy el Iványi Gábor és a Magyarországi Evangéliumi testvérközösség ellehetetlenítése mellett?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Pofát súlyba te bunkó náci söpredékl
tudode
Naná!
.
Részese voltam egy szentmisének, amikor a lelki pásztor
.
A Dominus vobiscum (Et cum spiritu tuo) elmormolása után szólt a hívekhez?.
Fogjátok meg egymás kezét, és szavazzatok a Fideszre!
------------------------
.
Ezt megelőzően Édesanyám hamvait kívánsága szerint hazahoztam, amit a családom rosszallott, ezért annak a templomnak az altemplomába úgy tudtam elhelyezni, hogy a plébániának másodjára ki kellett fizetni a virtuális hamvasztását, aztán amikor sor került a búcsuztatására, szólt a sekrestyés, hogy kezdjem el a szertartárt, amire azt mondtam, hogy adja ide a csavarhúzót, hogy belehelyezhessek egy másik úrnát, mert az eredeti úrna nem passzolt az altemplom rekeszébe!
.
Mire a sekrestyés arra kérte a családtagokat, hogy várjunk egy kicsit, mire egy lihegő lelkiATYAmegjelent kis idő után ez után a tragikémiédia után, és még az Ave Mariát is elénekelte valaki, amit szintén befizettem! Drága anyám nem ezt érdemelte, mert csodálatos tyukanyó volt!
--------------------
.
Az lett a móka vége, hogy az otthonom a templomom lett, az óta sem tiszteltem meg a szerTARTÁSUKAT, mert mikor meglátjuk a napvilágot, belénk van kódolva a búcsuzás, mert
.
---- Zorán - Kell Ott Fenn Egy Ország
www.youtube.com/watch?v=MbOCpn6zLbQ
-------------------.
.
Ezekkel a barométerekkel is LEGKLASSZABB MÓKA AZ ÉLET, ahhoz képest kismisKÁK a II. világháború borzalmaihoz képest!
Csizmás Kond
Felfogás kérdése, és ahogy látszik felfogás nincs. Iványi bárminek nevezheti a dumapartiját de ha a törvény nem tartja egyházi jogosultnak akkor csak szekta, és így nem jár támogatás. Ez tett be neki nem a kormány és bár erőlteti a semmit és közbe olyan üzletekbe szökött bele ami tönkrecsapta az is azt bizonyítja hogy neki nem a lelkiek a fontosnak hanem a haszon, a pénz és a jövedelem. Lehet egyházasdit játszani, de oda vissza kell fogni a kapzsíságból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.