A kormány első hadjárata a norvég alapból támogatott civilek ellen még váratlanul érte a szereplőket. Mostanra egészen más a helyzet. Orbán még Trumpnál is próbálkozott, hogy megoldja ezt a problémát, a vége mégis 77 milliárd forint elbukása lehet.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az egész a maffia aljas lopkodásáról szól.
A 77 milliárdból 4 milliárd az az összeg, amiről nem a maffia rendelkezhet. Ez a 4 milliárdot egy kormánytól független szervezet oszthatja el, a benyújtott pályázatok alapján. Ez az, amit a maffia nem képes elviselni, hogy az enyves kezüket erre a 4 milliárdra nem tudják rátenni.
Ezért inkább elb...k az egészet.
Mégegy ilyen kártékony, aljas, hazaáruló bandával nem lehet találkozni széles egy világban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Pedig az nekünk jár---csak most másfele. A norvégok nem akarták a Mi Vezérünk parancsára vigyázz a vágni magukat. A jelek szerint ott nem a porosz módi dívik.
Nyírfa
@Béla333: Mert nem a kormány alapítványai oszthatták volna szét maguk között, mondjuk a CÖF reptetésére Brüsszelbe, vagy Matolcsy újabb "kultúrmentő" beszerzéseire, illetve mészáros and mészárosné lagzijának a fedezését is szolgálhatta volna. Erre tessék.
Ráadásul eszik a kefét, mert a valódi civilek - lásd: Ökotárs , Igazgyöngy Alapítvány stb - előbb-utóbb hozzájutnak a támogatás valamilyen módjához, míg ők buktak 77 milliárdot. Teszem hozzá: hála az égnek, mert hasznos, értelmes célokra nem költöttek volna egy fityinget sem.
Arra vagyok kíváncsi, mi lesz a Svájci Alappal! :)
Eladott Ország
Magyarország már régen nem állam, ország, hanem Orbán különleges pszicho- és szociopata elméjének a játszótere, állatkertje. Az a legszebb, hogy pont az a Kovács szólal meg a Velencei-tó ügyében, aki a nemzet fővadászával együtt kapott 77 milliárd Ft-ot, a vadászati világkiállításra. Ott nem volt gond a "hirtelen felindulásból" megoldás. Micsoda ócska, geci gazemberek ezek? Tönkre vágtak egy tavat, döglődnek a halak, meg a turizmus, körbe betonozták az egész pocsolyát, és akkor odaállnak rezzenéstelen pofával belehazudni a mikrofonba, hogy erre most nincs keret. Hol a bánatban van a cinizmusuk határa?!
colibri
Trumpnál is própálkozott, meg az EU-nál is, nahát! Nem hiszem el, mennyire zokni ez a magyar miniszterelnök! Azt hiszi, hogy itthon birka-orbániába van, ahol mindent megtehet és mindent megtesznek neki, amit csak akar??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.