Hadházy Ákos csütörtök reggel azzal a hírrel támadta a tikkasztó melegben túlélni próbálók ingerküszöbét, hogy “csütörtök délelőtt, az augusztusi kánikulában ül össze a zuglói gazdasági bizottság, amely ilyenkor a képviselő-testület helyett hozhat meg bizonyos döntéseket. Megkérdeztük Horváth Csaba zuglói polgármestert, Ő miként látja a történteket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Horváth Csaba ugyanúgy a Fidesz-MSZP maffia szövetséget szolgálja, mint az a másik MSZP-s maffiózó. A Tóth Csaba.
El kellene tüntetni, süllyesztőbe tenni ezeket a közpénz szivattyúzó maffiózókat. Az ember gyomra felfordul ezektől, aztán meg ezek osztják az észt az ellenzéki összefogásban?
Nem akarnak ezek semmiféle változást, jó nekik ez a maffia szövetség a Fidesszel...
Remélem elbuknak!
Béla333
"Majdnem sikerült elmutyizni két zuglói telkeket"
"Az Elios alapítója vásárolta volna meg.
A zuglói gazdasági bizottság, az MSZP-s Hajdu Flórián alpolgármester előterjesztésére, képviselőtestületi döntés nélkül értékesítette volna az Egressy út és az Angol utca sarkán található, összesen 6300 négyzetméteres két telket - erről posztolt Hadházy Ákos, aki az ellenzéki előválasztáson ebben a körzetben indul a szocialista Tóth Csaba ellen."
"A tervezett akció azért figyelemfelkeltő, mert a telkek vételára több mint százmillió forinttal kevesebb, mint a három éve becsült érték, a pályázatra pedig csak egyvalaki jelentkezett,"
index.hu/belfold/2021/08/12/majdnem-sikerult-elmutyizni-a-zugloi-telket/

Ezért kell ezeket az MSZP-s mocskokat is eltakarítani a Fideszes maffiával együtt!
szaboria1
@Béla333: Előbb jobban kellene tájékozódni mint véleményt mondani. Tessék utána nézni ki kezdte el a telek eladást 2013-ban. Hányszor lett meghirdetve de senkinek nem kellett.
Béla333
@szaboria1: 07.15
1./ Minek is kell egyáltalán eladni, ha a lakók pl. mást szeretnének?: "A környéken élőket senki nem kérdezte meg, ők azonban 800 aláírást gyűjtöttek annak érdekében, hogy a szóban forgó ingatlanokon közpark létesüljön."
2./ "Hadházy Ákos arra is felhívta a figyelmet, hogy először 2018-ban merült fel a telkek eladása, akkor még nettó 834 millió, illetve 825 millió forintra becsülték az értéküket. Az ingatlanárak nem csökkentek azóta..."
3./"a pályázatra pedig csak egyvalaki jelentkezett,
Erdei Bálint cége, aki Tiborcz Istvánnal közösen alapította annak idején az ELIOS Zrt-t."

Tehát: Minek eladni a közvagyont, áron alul, a Fideszes maffiatagoknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.