Lehet, hogy mégsem az a lényeg, hogy "az anya nő, meg az apa férfi", ahogy a Fidesz-kommunikáció nyomatja, hanem az, hogy emberből van-e a "szemünk fényét" nevelő teljesen mindegy, hogy milyen nemű felnőtt? Lassan szembe kéne nézni azzal, hogy milyen álságos politikai játszmaának dőlnek be sokan "sorainkból".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ebben az esetben,ki volt az anya?Netán 1 fideSSes lovagina?
Namely
A cikket író gondolom statisztikai adatokkal alá tudja támasztani, hogy a fideszes törvény előtt ilyen nem fordult elő, valamint azt is, hogy a "fejlett" nyugaton sincsen ilyen, ahogyan azt is, hogy a buzi családokban ilyen nem fordul elő.

Persze nem fogja tudni.

Akkor milyen uszítást kér számon a cikkíró? Ki is az "uszító", a "gyűlöletkeltő", a "sztereotip"?

@balos: tudod, az, aki szülte a gyereket, illetve az, aki örökbe fogadta és nőnemű. Mondhatnám, hogy mint pl anyád, de valószínű, hogy te is egy sérült család sarja vagy, azért nem ment az iskola, és így az életben jelentős hátrányt szenvedtél.
Nem balos lettél, csak söpredék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.