Lakossági fórumot tartott csütörtökön Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter polgármester, aki egyben az ellenzéki előválasztás egyik indulója is.

"Fogd már be!" – Fideszesek kiabálták szét Márky-Zay fórumát, többen távoztak az eseményről – videó

A Hódpress beszámolója szerint a fórumon kormánypárti szimpatizánsok is részt vettek, és igen aktívak voltak. 

A megjelent, zömében idős emberek a kocsmai hangulatot árasztó hangos bekiabálások és kritizálások közben igyekeztek választ kapni kérdéseikre, többen távoztak is az eseményről

- írja a portál.

Egy úriember trollkodását valaki annyira nem bírta cérnával, hogy rászólt:

Fogd már be!

Dr. Kis Andrea alpolgármester is rendszeresen igyekezett csillapítani a kedélyeket, és arra kérte a közönséget, hogy hallgassák meg egymást.

A rossz nyelvek szerint az egységesen fehérben (állítólag a békét szimbolizálva) érkező fideszesek a lakossági fórum előtt a kocsmában melegítettek.

A megbeszélés két órán keresztül zajlott, majd a polgármester berekesztette, ugyanis ez a lakossági fórum ezúttal nem a lakosokról szólt – olvasható a tudósításban.

Forrás: hodpress.hu

Fotó: részlet Márki-Zay Péter videójából

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Egyáltalán ottani lakosok voltak ezek jó modorú idős "emberek"? Otthon nem jutnak szóhoz? Itt legalább lehetett most ordibálni. Volt egy jó estéjük!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Egyáltalán ottani lakosok voltak ezek jó modorú idős "emberek"? Otthon nem jutnak szóhoz? Itt legalább lehetett most ordibálni. Volt egy jó estéjük!
human
Érthető, hogy nagy a frusztráció a fideszben, hisz a korábi 2/3-os fidesz többség 2019-ben teljesenmegsemmisült. 10-ből mindössze 1 kerületben szavaztak a fideszre többen.

Ez a fidesz által megszervezett akció nem volt véletlen egyébként és még lesz jó pár. Legalábbis az a gyanú, hogy Orbán felhúzta magát azon, hogy MZP arra utalgat mostanában, hogy Orbán fia esetleg meleg.
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 06:40
No de így mennyivel többen kattintottak a cikkre, ki elégedettségében, ki pedig felháborodásában! Pont ez a célja az ilyen manipulatív címadásnak. Habonyék is így csinálják, az igazságmag köré egy rothadó gyümölcsöt kombinálnak. Légbőlkapott példa: XY-t elítélték kábítószer birtoklásáért. A teljes történet szerint 16 éves volt, találtak nála egy füves cigit, és szigorú ejnye-bejnyét kapott. Erre kell építeni egy mocskolódó légvárat, megjegyzem, azt nagyon tudnak.
Elnézést az elkalandozásért.
ómió
Ilyen sok idő kellett, hogy megismerjék a választottjukat?
Toller Béla
Nagyon gyorsan kell egy másikat szervezni, de gyerünk már !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.