Úgy gondolták, jó hecc lesz, ha saját "fegyvereit" fordítják ellene.

KDNP-s fiatalok akarták alázni Jakab Pétert, de arcukra fagyott a mosoly – videó

Jakab Péter Jobbik-elnök és "gasztroblogger" az EFOTT-on is tiszteletét tette, hátha szerez még néhány fiatal szimpatizánst pártja és az ellenzéki összefogás számára.

Egy darabig minden a szokásos mederben zajlott: havarkodás, szelfizgetés stb., majd jöttek az ifjú kereszténydemokraták...

A Jobbik-közeli Alfahír szerint három KDNP-s aktivista lépett oda Jakabhoz, akik a közös fotó után egy felbontott csomag párizsivel, valamint gagyi gyerekjátékokkal és száraztésztával akarták meglepni.

Jakab Péter két és fél perc alatt az elejétől a végéig elmagyarázta nekik a vidéki szegénység valóságát, valamint azt, hogy talán nem annyira jó ötlet a napról napra élő magyar családokon gúnyolódni

- foglalta össze a történteket a portál.

A közjátékról videófelvétel készült: 

Forrás: alfahir.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Nagyon helyes, ezeket a vicces fiatalokat ki kell osztani, illetve fel kell világosítani őket.
Emberek millióit tették szegénnyé azok, akik kiküldték őket, szégyelljek magukat.
Sajnos szó szerint ez történik a magyar családokkal :-((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Egy nap – két hír!

,,Első hír
A budapesti Szent János Kórház állapota még évekig tovább romlik. – Csendben pusztul tovább…
A miniszter elismerte, hogy addig nem történt érdemi előrelépés, ám reményei szerint a tervezési közbeszerzés heteken belül megjelenik, és onnantól felgyorsulnak az események."

Második hír
,,Drágábban, de mégis megépülhet a székesfehérvári hokicsarnok

A székesfehérvári közgyűlés -információk szerint- pénteken zárt ülésén jóváhagyta, hogy 32,4 milliárd forintért megépüljön az Alba Aréna. Ez egy 6000 férőhelyes multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok, de legfőképpen a székesfehérvári hokicsapat otthona lenne. Orbán Viktor már 2013-ban megígérte a csarnokot a székesfehérváriak, akkor 5-7 milliárd forintra becsülték a költségeket. 2016 végére készült volna el, de átadás helyett ekkor csak a látványterveket mutatták be, és már 13 milliárdos költségekről beszéltek. Ebből lett 25 milliárd forintos projekt.
Most úgy tűnik, hogy mégis lesz hokicsarnok. De nem azért, mert kivettek volna a projektből bizonyos elemeket, vagy csökkent volna az ár.
Sőt, a kifogásolt 25 milliárdnál is drágább lesz: nettó 32,4 milliárd forint."
Yoda69
@Shikari: Itt a válasz bocskoros:
Ha Jakabon gúnyolódtak, akkor közel 4 millió emberen gúnyolódtak, mert ennyien élnek melyszegenysegben az országban, akik parizert es száraztésztát esznek.
Yoda69
@Shikari: Az nem sok embert zavar, hogy milyen budoset szarsz, esetleg durbincsot, amikor éppen rád cuppan szaras közben.
Viszont a 4 millió ember, aki nem tud mást venni parizeren es szaraz tesztan kívül nem lehet gúny tárgya. Ezt neked is es a geci alkereszteny taknyoknak is be kell látnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.