Úgy gondolták, jó hecc lesz, ha saját "fegyvereit" fordítják ellene.

KDNP-s fiatalok akarták alázni Jakab Pétert, de arcukra fagyott a mosoly – videó

Jakab Péter Jobbik-elnök és "gasztroblogger" az EFOTT-on is tiszteletét tette, hátha szerez még néhány fiatal szimpatizánst pártja és az ellenzéki összefogás számára.

Egy darabig minden a szokásos mederben zajlott: havarkodás, szelfizgetés stb., majd jöttek az ifjú kereszténydemokraták...

A Jobbik-közeli Alfahír szerint három KDNP-s aktivista lépett oda Jakabhoz, akik a közös fotó után egy felbontott csomag párizsivel, valamint gagyi gyerekjátékokkal és száraztésztával akarták meglepni.

Jakab Péter két és fél perc alatt az elejétől a végéig elmagyarázta nekik a vidéki szegénység valóságát, valamint azt, hogy talán nem annyira jó ötlet a napról napra élő magyar családokon gúnyolódni

- foglalta össze a történteket a portál.

A közjátékról videófelvétel készült: 

Forrás: alfahir.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Nagyon helyes, ezeket a vicces fiatalokat ki kell osztani, illetve fel kell világosítani őket.
Emberek millióit tették szegénnyé azok, akik kiküldték őket, szégyelljek magukat.
Sajnos szó szerint ez történik a magyar családokkal :-((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
percsi
Nagyon helyes, ezeket a vicces fiatalokat ki kell osztani, illetve fel kell világosítani őket.
Emberek millióit tették szegénnyé azok, akik kiküldték őket, szégyelljek magukat.
Sajnos szó szerint ez történik a magyar családokkal :-((
justhpeter
Ezek a kdnp-s fiatalok pont annyit tudnak az életről, amennyit Orbántól és Semjéntől tanulhattak. Azaz semmit.
Yoda69
Ezek az alkereszteny NER fiatalok messzirol leszarjak a borsodi szegenyeket.
Nagyon jol kivagta magat Jakab a helyzetbol. Gratulalok hozza.
RonaGyuri
Igen a KDNP-seknek ennyi észre futotta! =))
szaboria1
@Shikari: Akkor miért fagyott az ifj. keresztények arcára a mosoly?
Eladott Ország
A fidesz hazafisága és a kdnp kereszténysége pontosan olyan mint az örömlányok szüzessége.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/70679730_2562381657156425_5680630810634354688_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=7atmVLT5YF8AX_8Ewt2&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=63c02445d8a71f95d8a56c2d8a64e463&oe=613AFD97
Hogy nem sül ki a szemük?! A kormányszóvivő Alexandra holnaptól böjtöl. Természetesen ezt ki kellett posztolnia a hivatalos facebook oldalára is, elvégre nem a magánügye, ugye?!
Vicces, ahogyan a kormánytagok és a kormány körüli politikusok egyfolytában a nyilvánosság előtt (számára?) élik a vallási életüket. Az üzenet egyértelmű, jól vésd a buckódba: mi Igaz Magyar Nemzetthy Keresztényként viselkedünk, tisztességes, erkölcsös emberek vagyunk. Természetesen a szerény képességű fityeszeseken kívül ennek senki nem dől be, sőt! Naív, költői kérdések jutnak eszünkbe.
Hogy van képe nagyböjtjét reklámozni az, akinek a fèrjét kaszinótulajdonosként megkímélte a gazdasági válság?! Nem érti, hogy ezzel sérti mindazokat, akik egész évben azért böjtölnek, mert más választásuk nincs?!
És a potrohos? Hogy van képe áhítatosan gyertyát gyújtani karácsonykor, eljátszani ezt a komédiát, ezt reklámozni, aztán vigyorogva árokba lökni a méltóságuktól megfosztott emberek millióit?! Misén fényképezteti magát közpénzen fizetett fotóssal, aztán a rászoruló emberek sorsa nemhogy nem érdekli, de még a létüket is letagadja.
Varga Judit? Hogy volt képe a kétmillió forintos brüsszeli fizetése mellé azt a CSOK-ot kérni a nyaralójára, amelyet az arra rászorulóknak találtak ki, aztán mintha mi sem történt volna leállt adventi gyertyával bohóckodni az oldalán?!
Nem kérkednek a keresztény viselkedésükkel, az igazi keresztények.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/151067869_459058802125512_3139930165981673461_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=csiq7rAdEfYAX9a1BS5&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=7c34ee801bae2b736776844fc559719b&oe=613C1DCE
szaboria1
@Shikari: Egyet kellene tenned járni az országot és meggyőződni főleg a kisebb településeken milyen ma az élet. Már egy 5000 fős városban is látni az elszegényedést. A CBA boltban inkább kidobják a lejárt árút minthogy olcsóbban adnák. El hiszem, hogy szabadáras a termékek de amikor azt látni ugyan az a felvágott akár 200.-ft eltéréssel van más boltban. De egy olyan helyen ahol nincs több bolt akkor ott már probléma van.
Bástya Béla Elvtárs
Persze adogasd ki a 15 millás Merci anyósüléséről mellől az ajándék parízert a szegényeknek!
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: ma, 07:26 ♦ 9 hó múlva a többség arra fog szavazni, aki garantálni tudja, hogy még egy ilyen mocskos, rohadt rendszer soha többé ne épülhessen fel! Egyébként a bűnöző kurva román cigányodnak van kirándulós és meccsre járó repülőgépe is! B@zdmeg, te hülye seggfej! Ökör!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/217046446_1149513062195266_5358732014624415666_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Z09450EWNmMAX8MuA_H&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=19b0f93bb22e245282b25b6682bfe91a&oe=613E8A1F
Maxipocak
@Bástya Béla Elvtárs: van az negyven is!
A fatolvej adta kölcsön, mert unja és vett helyette egy hatvanmillást.
Maxipocak
@Shikari: látszik hogy te fideszpatkány, a Kacsameséket nézted. A führered egyébiránt már úgy is néz ki mint Dagobert bácsi.
Macskaszem
Jakab nagyon ügyesen bánik a szavakkal. Korán kell annak kelni aki le akarja ugatni. A kis hülyék csak lestek ki a fejükből, meg se bírtak szólalni. Égtek mint a Reichstag.
Nessy
Nos, ezek az ifjak, se nem keresztények, se nem demokraták! Egy nemlétező pártnak a "fiataljai" . A valóságról meg fogalmuk sincs, ők jól élnek az ősök pénzén.
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Jajjjj! Petike lett az Irgalmas Szamaritánus! Abból az alamizsnából ad a szegényeknek, amit az imént átvett az ORSZÁG VEZETŐJÉTŐL! Hisz, ő mondta ki: "Amit a gazdátok küldött!"
Málna
Ebben a Jakabban annyi gyűlölet van és akkora ripacs, hogy a hideg futkos a hátamon tőle. Nem csoda, hogy népszerű a hasonszőrűek között.
csak úgy....
jól fizetett nyári munka a szünidös provokátortanoncoknak! :)
NKF
Ez a jakabka egy köcsög fasz!Egy ilyen ripacs akar miniszterelnök lenni?Megáll az eszem!
ómió
Eszerint a parlamentben Parizer efftárs "csak" a szegényeken - akik számának gyarapításáért máig is kampányol - gúnyolódott? Na, ez már az "ismerős kép" róla!
balos
@NKF: Irigyeled,hogy a gyerekedet lemosta a pályáról kipcsak!
balos
Az itt megszólaló kipcsak fiatalokat elnézve,sok olyan kérdésre kellene válaszokat keresni,hogy mitől ilyen rohadt a nemzethy oldal 110%-a?
Emmersson71
Bravó..korrekt riposzt volt!
Az elkényeztetett kis giliszta, derékban vállas taknyosoknak 3 perc alatt megmutatta Jakab a magyar valóságot.
istván irén
ki jöttek a buzi képzőből és a szemükbe sütött a nap szar ügy
Peller Anikó
Asztakurva. Ez a bugajakab tényleg egyszuszra hülyét csinált a kis nyomoronc pöcsökből.

Ez van ha segghülyéket küldenek felnőtt embereket gyalázni. Na persze itt is van belőlük bőven. Dehát kicsi pénz kis foci.
Clavigo
@Shikari: Ezek a kis pállottszájú haverjaid,,kukabúvár ? ( szajjer józsi biztos like- olná őket. ). Megint égtetek ,mint egy szaros gatya...nyomoroncok...
Clavigo
@Shikari: Az eszedből kiindulva,,,,,,te nem voltál közöttük,,gyagyás ?
gina
Mit várni az ilyen buta proli agymosott fiataloktól, és erre büszkék a buta idióták??
percsi
Szerintem felesleges a fidfanokra reagálni. Beépített emberek, mint a videóban szereplő fiatalok.
Ezek nem szemtől-szembe mondják a tutit, hanem anonim írogatnak, és talán még jelentenek is.

Épeszű ember elgondolkodik azon, amit a Jakab mondott, sajnos az a valóvilág.
A beszedett adóból urizáló vezetőkről egyre több hír terjeng a Neten, luxus hátán luxus.
A szegények, kiszolgáltatott, kifosztott emberekről szinte semmi, pedig ők vannak többen, a magas adók, alacsony jövedelmek, alacsony nyugdíjak, közmunka, a bank és a munkanélküliség fosztja meg őket a normális élettől.
Nem dolgoznak? Hahaha, a luxus jachton kaviárt zabálók nem dolgoznak, a pénzelosztás nem munka, hanem bűnelkövetés!
Jó ötletnek tartom ezt az országjárást, több videót kellene felrakni, hagy lássa-hallja a világ.
csak úgy....
@Shikari: mióta fontos számodra,hogy van munka? :) szerintem miattad szüntették meg a munkakönyvet,mert mire jó ha üres. tibim,te mindíg elfelejted,hogy nem pesten élsz!
csak úgy....
@percsi: néha azért szórakoztatók , olcsó unalomüzésre jók! -csak nem szabad fölháborodni a marhaságaikon mert az gyomorideget okoz és annak ök fölöttébb örvendeznek!
Csizmás Kond
...kizsigerelés...szerintem az ilyen semmittevő pártok azok akik kizsigerelik az embereket mert a szapora dumán kívül semmit nem csinálnak.
csak úgy....
@Csizmás Kond: fidesz-kdmp-zel te nem fideszes? te butább mint tökés laci..
Lepényleső
...ahogy egykor kinevelődtek a jugendek,itt és most a bán gyerekek,- akikből hamarosan miniszterek lesznek?
Istenakinincsen
@Shikari: Itt rajtad gúnyolódnak nem látod?Ebből sem fogsz kijönni jól!
Idióta.
Yoda69
@Shikari: Ha Jakabon gunyolodtak, akkor kozel 4 millio emberen gunyolodtak, mert ennyien elnek melyszegenysegben az orszagban, akik parizelt es szaraztesztat esznek.
Ezert fogtok bukni jovore bocskoros. Mert lenezitek a magyar embereket, es rohogtok a szenvedesukon. Az ilyen tetvek mint ez a haro suttyo napszemuveg is megerdemelne egy jo nagy verest.
Aki Én
@Shikari: @ómió: @Málna: Jakab visszakézből, pillanatok alatt leamortizálta a felkészületlen, odairányított, ostoba fiatalokat, akiknek nem ez lenne a dolguk, de gondolom egyébre alkalmatlanok.
Ami ennél is ijesztőbb és szánalmasabb, az az, hogy vagytok itt hárman, de Shikari kapott 20 lájkot.
Még egy fórumon is csaltok, hazudtok, magatokat is félrevezetitek.
Cáfolat persze semmi, mert Jakab igazat szólt.
Nem Titkolt Hírek
Érdekes filmecske volt. Nem tudom, kik ezek a fiatalok, beépített emberek, vagy tényleg a Jakabbal szembenálló politikai erő (lol), de a napszemüvegjeik már elárulják, hogy maguk sem tudják felvállalni önmagukat. Szóval mindegy melyik oldalról vannak, hiteltelenek.
Eladott Ország
@Shikari: augusztus 14., 6:24 ♦ Magyarország az EU Bangladese lett! Ezek után nem tudom van e még más kérdés fideszes idióta, birka !
Diktátorok titkos vagyona Ceausescu 4 milliárd kim, Dzsongill 5 milliárd, Orbán (bűnöző, többgenerációs román migráns cigány) 7 milliárd dollár.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/49132485_324556838394011_8084270113508818944_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hm8Dgefrwz8AX-lUon6&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4e293b8933bb6b801b6dde2c45bdc4c3&oe=61405EF3
Európában lényegében példátlan amit Orbán művelt! Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében nevére íratta az ország javainak nagy részét!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/145176700_257578012540543_609355853282010485_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=nGvn6hMfPmwAX8F9oN6&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4b6c01e8e0ed8336c5635c7646eb9335&oe=61420721
Yoda69
@Shikari: Olvasd el meg1x amit irtam, aztan gyere vissza.
Istenakinincsen
@Shikari: Dugulj már el lécci!Unalmas vagy.
Aki Én
Egy nap – két hír!

,,Első hír
A budapesti Szent János Kórház állapota még évekig tovább romlik. – Csendben pusztul tovább…
A miniszter elismerte, hogy addig nem történt érdemi előrelépés, ám reményei szerint a tervezési közbeszerzés heteken belül megjelenik, és onnantól felgyorsulnak az események."

Második hír
,,Drágábban, de mégis megépülhet a székesfehérvári hokicsarnok

A székesfehérvári közgyűlés -információk szerint- pénteken zárt ülésén jóváhagyta, hogy 32,4 milliárd forintért megépüljön az Alba Aréna. Ez egy 6000 férőhelyes multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok, de legfőképpen a székesfehérvári hokicsapat otthona lenne. Orbán Viktor már 2013-ban megígérte a csarnokot a székesfehérváriak, akkor 5-7 milliárd forintra becsülték a költségeket. 2016 végére készült volna el, de átadás helyett ekkor csak a látványterveket mutatták be, és már 13 milliárdos költségekről beszéltek. Ebből lett 25 milliárd forintos projekt.
Most úgy tűnik, hogy mégis lesz hokicsarnok. De nem azért, mert kivettek volna a projektből bizonyos elemeket, vagy csökkent volna az ár.
Sőt, a kifogásolt 25 milliárdnál is drágább lesz: nettó 32,4 milliárd forint."
Yoda69
@Shikari: Itt a válasz bocskoros:
Ha Jakabon gúnyolódtak, akkor közel 4 millió emberen gúnyolódtak, mert ennyien élnek melyszegenysegben az országban, akik parizert es száraztésztát esznek.
Yoda69
@Shikari: Az nem sok embert zavar, hogy milyen budoset szarsz, esetleg durbincsot, amikor éppen rád cuppan szaras közben.
Viszont a 4 millió ember, aki nem tud mást venni parizeren es szaraz tesztan kívül nem lehet gúny tárgya. Ezt neked is es a geci alkereszteny taknyoknak is be kell látnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.