A Telex.hu hívta fel arra a figyelmet, hogy a Magyar Vöröskereszt Vas- és Veszprém megyei igazgatójának közösségi oldalán több, nyíltan meleg ellenes bejegyzés is szerepel.

"Volt, amikor büntették a b*ziságot" – melegellenes bejegyzésekkel szórta tele a Facebook-oldalát a Magyar Vöröskereszt Veszprém megyei igazgatója
Fotó: Facebook/Telex

A lap rákérdezett a szervezetnél

mindez mennyire egyeztethető össze a szellemiségükkel

a fideszes önkormányzati képviselőként is tevékenykedő Baráth Gábor átállította Facebook-oldalát, nyilvánosról, így azt már csak az ismerősei láthatják.

 A Magyar Vöröskereszt elhatárolódik a homofób bejegyzésektől, és semmilyen kirekesztő és megkülönböztető álláspontot nem tart elfogadhatónak.

Volt, amikor büntették a buziságot, aztán már csak ejnye-bejnye volt. Nos, én nem akarom megvárni, amíg kötelezővé teszik

- volt olvasható a Hofi Géza idézet Baráth oldalán, amit annyival kommentált, hogy

jól haladunk pedig

Baráth oldalán ezen kívül még látható volt hányós emojik közé szúrt szivárványzászló, egy olyan hír fölött, amely szerint az Egyesült Államok lehetővé akarja tenni, hogy egy harmadik nem is bekerülhessen az útlevelekbe.

A Vöröskereszt magyar nyelvű oldalán is olvasható a szervezet Nemzetközi Bizottságának hitvallása. Eszerint a Vöröskereszt

„egy pártatlan, semleges és független szervezet, amelynek legfőbb küldetése, hogy védje a háborúk és belső konfliktusok áldozatainak életét és méltóságát, és számukra segítséget nyújtson”.

A Telex kérdésére a Magyar Vöröskereszt azt válaszolta:

elhatárolódik a homofób bejegyzésektől, az ugyanis „Baráth Gábor magánvéleménye, nem a szervezet nézeteit tükrözi”. Hozzátették azt is, hogy „semmilyen kirekesztő és megkülönböztető álláspontot nem tartanak elfogadhatónak!”

A bejegyzésekről készült fotókat a Telex oldalán lehet megtekinteni.

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: Facebook/Telex

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Néha az ember meglepődik, hogy tanult, állítólag értelmes emberek milyen ostobaságokat tudnak leírni! Tessen mondani a pedofíliáról senkinek nincs véleménye? Nem attól kellene védeni a kiskorúakat??
Hofi mondata,így kiragadva az eredeti előadásból, valóban jó felvezető szöveg lehet! Mindenesetre egyik másik fideszes NER társát kerülje el, nehogy maga is buzivá váljon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Máté nertárs is elhatárolódott tőle, sőt papírja is van róla... és mégis.
ESCOBAR
Kinek az oldala? Milyen néven fut? VÖRÖSKERESZT?! Nem! Akkor?! Ja, csak egy idézet! A legnagyobb magyartól...
Nessy
Néha az ember meglepődik, hogy tanult, állítólag értelmes emberek milyen ostobaságokat tudnak leírni! Tessen mondani a pedofíliáról senkinek nincs véleménye? Nem attól kellene védeni a kiskorúakat??
Hofi mondata,így kiragadva az eredeti előadásból, valóban jó felvezető szöveg lehet! Mindenesetre egyik másik fideszes NER társát kerülje el, nehogy maga is buzivá váljon!
rokker33
Végre egy normális ember! Csak az a baj hogy a buzik miatt fogják kirúgni pár napon belül, mert ugye szólás szabadság van, de még sincs mert a faszszopó buzikat nem lehet bántani ,hogy rohadjon rájuk a hús!!A poszt egyáltalán nem sértő, csak az igazságot irja le ...
Pálinkás Pál
@Nessy: miért vonsz párhuzamot...a pedofil kussol, a buzi meg úton-útfélen parádézik..
Gauntlet
pedig a fideszben már megy a s***nyalás!
ómió
Ma bőven elég lenne, ha legalább nem nyomulnának vele!
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem én vonok párhuzamot! Mert az egyik betegség, a másik állapot! Az egyik kicsikre vadászik, és esetenként gyilkol, a saját gyerekeit is megrontja , a másik szereti a gyerekeket, és a nagykorú, vele azonos nemüek érdeklik! A törvény címe "pedofil törvény", azért érdekelne, hogy azzal foglalkozik e valaki, vagy csak a hímnemű buzikkal
jesz
Nessy nem von párhuzamot, hanem a pedofíloktól félti a gyerekeket...

A pedofil teszi tönkre a kisgyerekeket, ha valaki nem tudná..és ezekből a sérült gyermekekből lesz a bevizelő kamasz, vagy a szextől írtózó fiatal felnőtt...horribile dictu egy bemelegített buzi.
(a leszbikusság más)

A pedofílokkal kellene keményen bánni, csakhát...
Pálinkás Pál
@Nessy: látom nem érted...ha a buzzancsok is úgy kussolnának mint a pedók...velük sem foglalkozna senki...de ők szeretik rivaldafénybe tolni magukat...ez sok embernél kiveri a biztosítékot...és ha egy buzi megkörnyékezné a gyerekemet, ugyanúgy agyonütném mint a pedót...
istván irén
volt amikor a tolvajok kezét le vágták ,hány politikus lenne most nyomorék??? volt amikor a hitetleneket máglya halálra ítélték, volt amikor az ávh éjjel elvitt embereket és soha többé nem tértek vissza gondolkodni kellene
tudode
Persze!
.
Mindenkit a megfelelő helyre!
.
Azzal együtt, hogy a Vöröskereszt akkor töltötte be hivatását, ami után a másvallásúaknak kötelező volt hordani a sárgacsillagot, amelynek világégés lett a vége, miután a Vöröskereszt egyik feladata VOLT az életben maradt hozzátartozók felkutatása:
.
---- A Keresőszolgálat története
voroskereszt.hu/a-keresoszolgalat-tortenete/
----------------------.
.
A világégések után/közben bezzeg nem volt téma, hogy ki milyen vallású, identitásu, mivel minden család érintett lehetett, úgy mint az én családom, mint anyai nagyapám tragédiája, míg emlékszünk rá, hogy a mai napig a Szentistván csatahajó lett a sírhelye!
.
----- A Szent István hadiahajó elsülyedése 1918. június 10-én
www.youtube.com/watch?v=QbX_M1PI7CU&t=34s
-------------------------.
.
Az emberi butaságnak, érzéketlenségnek nincs határa!
szaboria1
Az idézet nem Hofitól van hanem Komlós János mondta.
Lepényleső
"Bebiztosítanák jól fizető pozíciójukat,esetleg előléptetésre vágyakoznak;
- kövesse mintáját ennek a példánynak,s igényei meghallgatásra találnak?"
teuton57
Akkor most tessek 1 + 1et összeadni...
1. A "független" Vöröskereszt megyei igazgatoja fideszes kepviselö.
2. A Norveg Alap 77 milliardjat a Vöröskereszttel akarja szetosztatni a fidesz.
nezelodo
Tudja a kötelességét hivatalból ez az ember, de ha már ennyire elkötelezetten uszít Isten ilyen teremtményei ellen, miért nem kezdte úgy harminc éve a Szájerrel, és kiabált volna, amikor egy egy mássággal megáldott, vagy annak házastársa, a kormány közelébe, vagy éppen oda került.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.