Egymás megértésében pedig a délvidéki magyarok játsszák a főszerepet mondta Novák Katalin Palicson a Vajdasági Magyar Szövetség Szent István-napi ünnepségén.

Novák Katalin: A következő évtized a magyar büszkeség évtizede lesz
Kép:Facebook

Szerinte a nemzet újraegyesítésének évtizedét a nemzeti büszkeség évtizede követi majd.

Azért kell dolgoznunk, hogy a határokon átnyúló nemzeti összetartozás vitathatatlan tény legyen Magyarországon és külföldön. És azért kell dolgoznunk, hogy a magyarok – bármely részén élnek is a világnak – büszkék lehessenek arra, hogy a magyar nemzethez tartoznak, és ez tiszteletet váltson ki a kívülállókból

- emelte ki Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter szombaton Palicson a Vajdasági Magyar Szövetség Szent István-napi ünnepségén.

Hozzátette:

megannyi történelmi tapasztalat és fájdalom övezi a szomszédos Szerbia és Magyarország útját, de szót kell érteniük, mert szomszédok. 

Forrás: MTI
Címlapkép: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
De csapzott vagy. Csak nem ablakot pucoltál?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pipás
Ha eltüník a fideSS a búsba, akkor igen. Egyébként nem lesz nyugdíj, fizetős lesz az EÜ és az oktatás. A fiatalok itt fogják hagyni ezt az országot.
simmering73
De csapzott vagy. Csak nem ablakot pucoltál?
Nyírfa
@simmering73: Azt néztem, hogy ilyen zsíros- e a haja, vagy az izzadtságtól áll-e össze. :)
Sajnálom, de ilyen állapotában nem tudom tisztelni. Pedig éppen gondolkodtam, hogy mi lenne, ha...

" És azért kell dolgoznunk, hogy a magyarok – bármely részén élnek is a világnak – büszkék lehessenek arra, hogy a magyar nemzethez tartoznak, és ez tiszteletet váltson ki a kívülállókból "

Katika, ez a magyar büszkeség olyan mint a nesze semmi, fogd meg jól!
Méltóságod legyen, erkölcsöd, tartásod, becsületed - és hagyd ezt a büszkélkedő, kivagyi melldöngetést - nemcsak azért, mert kevés vagy hozzá.
Nyírfa
@Emmersson71: Tényleg! :) Fel sem tűnt. :)
csak úgy....
na de kati, az tovább tart mint anno az 5 éves terv!
RonaGyuri
jól van katinka, te sem leszel már ennél is butább:
Matolcsy György: közeleg az összeomlás!
ill.
Magyarország elveszett? Migránsok millióival kell számolni – Vészjósló állapotok az ENSZ jelentésében és a Közel-Keleten
csak úgy....
ez a csaj egy zseni! szerintem bebiflázta 45 töl a rendszerváltásig a május 1. én hurcolt föliratos táblák szövegeit...,és most ebböl él!
lusta
Ha valaki nem tudná, Veresnét ezért tartják.
gina
Az biztos ha te és a mocskos fidesz bandád eltakarodik...
jesz
kedves miniszterasszony...úgy tudom, ön rendkívül jól tájékozott a politikában, mondhatni napra kész..

Akkor azt is tudnia kellene, hogy a délvidéken, szerb barátainknál már több a migráns, mint a magyar honfitársunk...a migránsok mindenáron be akarnak hozzánk törni több okból is...egyre többen vannak,tehát bátrabbak, hisznek az erejükben...a másik ok, hogy nemsokára jön az őszies idő sok esővel...

Na ezt nem akarják megvárni.

Ehhez mit tetszik szólni a következő tíz év vizionálása közben? Velünk magyarokkal mi lesz? (itt is, és odaát is)
Néro
A következő évtized a magyar büszkeség évtizede lesz . Az lesz ha eltűntök végre a büdös picsába.
justhpeter
Ameddig a fideSS-kormány- és csürhe fog uralkodni, addig nem lehet büszke a magyar. Addig csak a tolvajok büszkeségéről beszélhetünk.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Alapvetően téves, de a lényegben van sok igazság,

Pogátsa: „Kádártól Orbánig - Egyszemélyes kormányzásból az egyszemélyes kormányzásba”

A derék Népszava a szerzővel a Kádártól Orbánig címmel nemrég megjelent tanulmánykötet kapcsán beszélgettek.
Bár alapvetően egyértelműen igaz a párhuzam ami a hazug reklámdumák mentén, a Népért lopunk, csalunk hazudunk és csinálunk majmot a birkákból nagyon hasonló.
Azonban még Kádárék az alapvetően polgári – bár, azt ha kell kigúnyolva – ihletésű mindennapok álmaival (nem véletlen a nyugati polgári demokráciák ábrándja) operáltak, addig Orbánék műveletlen paraszt-suttyó világa legfeljebb a lezüllött dzsentri allűröket majmolja a maga bugyuta felületes (még nevet is adtak neki unortodox) módján! =))
tudode
Mi várható el utcaseprő szinten, ha miniszteriális szinten alakoskodók mentegetik a menthetetlent, azaz
.
----- "alakoskodó" szinonimái:
sunyi, kétszínű, képmutató, álnok, alamuszi, alattomos, orv, csalárd, gerinctelen, galád, álszent, számító, patkány, fondorlatos, köpönyegforgató, ravasz, sumák, alantas, aljas, hitvány
---------------------------
.
A magyar nyelv minősíti a minősíthetetleneket, azokat, akiktől nincs aki megvonja a bizalmat!
tothjani
Európa összeszerelő üzeme vagyunk 2 Eurós minimálbérrel, ez tiszteletet kell hogy keltsen minden Nemzetben.
Gazella
Cöcöcöcö...
www.facebook.com/100027455707092/posts/866484307610085/?sfnsn=mo

A mai Füllmich-féle ülésen Ernst Wolff gazdasági szakértő beszélt a World Economic Forumról (WEF) és ennek szerepéről abban, hogy az egész világ jelenleg egy irányba halad. A WEF-ot 1971-ben alapította az akkor 33 éves gépészmérnök végzettségű német Klaus Schwab, aki már akkor nagyon érdeklődött a digitális technológia iránt. A Zürichi és Freiburgi Egyetemen kívül a Harvardon is tanult, itt többek között Henry Kissinger is a tanára volt. A WEF első ülése 1971-ben hatalmas siker volt, 31 országból 440 gazdasági manager vett részt. Később bővült a kör és a gazdasági embereken kívül politikusok, médiaszereplők, gazdag vállalkozók és hírességek is részt vettek. A BBC, CNN emberei, sőt, olyan német médiaszemélyiségek is, mint Sandra Maischberger.

1992-ben aztán megalakult a Global Leaders for Tomorrow, amelyhez önkéntes jelentkezéssel lehetett csatlakozni azoknak, akiket alkalmasnak ítélt meg a szervezet. Ezt nevezték át 2005-ben "Young Global Leaders"-nek. A legelső összejövetelen 1992-ben már részt vett az az Angela Merkel, akit Helmut Kohl csak "mein Mädchen"-ként (az én lányom) emlegetett. Ez csak azért furcsa, mert 1989-ben ledőlt a berlini fal, 1991-ben egyesült az NDK és NSZK, 1992-ben pedig már Merkel mint kelet-német fiatal nő első körben bekerült a WEF globális vezetőknek szervezett programjába. De nemcsak ő. Ott volt Nicolas Sarközy, Tony Blair, Manuel Barroso, sőt, Orbán Viktor is. Jelenleg 1300 tagja van ennek a szervezetnek. Érdekesség, hogy eddig 4 volt német egészségügyi miniszter van a tagok között: Andrea Fischer, Daniel Bahr, Philipp Rösler és Jens Spahn. Ebben a nagy "pókhálóban" a politikusok nem mások, mint marionett bábok. Klaus Schwab szerepe, hogy ezeket a bábokat összegyűjtötte és koordinálja.

2012-ben alakult meg a Global Shapers Davosban. Ennek különlegessége, hogy ide kizárólag 30 év alatti személyek tartoznak. Jelenleg kb. 10 ezer tagja van. Ők a...
ómió
Feltéve, ha "vissza nem sunnyog" a Böszme! Mert akkor inkább a népzsebié!
tudode
Evés közben jön meg az étvágya annak, akinek a saját országa már megvolt, ükelme semmihez nem hasonlítható liberális, polgári, illiberálisnak becézett országával, míg eljutott "hadicseleivel", hogy közjogilag érvénytelen EGYEDuralkodóként, hogy befejezhette a felcsúűtias diktaTŰRHÁJÁT:
.
---- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=758s
----------------------------
.
Ha még négy évig rontja a levegőt, ahogy már összerikácsolt még négy éve a SS 2/3-ával
.
.---- Még négy évet kérünk
www.youtube.com/watch?v=egTmCzlZ3zY&t=97s
.
Azzal kezdtre a politikai szélhámos a műsorát, hgoy a SZABADSÁG NYUGARÓL JÖN, majd sunyi félművelt kaparkúrta parasztként, a keleti nyitás jegyzében eladta a hazáját EGY TÁL LENCSÉÉRT, amit már nem lehetg Soros, Gyurcsány, a szocialisták orrára hányni!
---------------------------
.
Addig hadicselezett, amig
.
--- Az Orbán-rezsim károkozása egy percben
www.youtube.com/watch?v=XRVJm0Q7eKM
------------------------
.
Az alapítók selejtjei, a három grácia úgy megvédte az országot, hogy a fal adja/ta a másikat. Ezek azol. amire a honfoglalás óta nem volt példa, hogy gazdátlan az ország
.
---- Orbán viktor rakoncátlan nyelve
www.youtube.com/watch?v=jDa_hfbJQB0
-----------------------
.
Sőt úgy megjött a fasza gyerek korlátlan étvágya, hogy még Európa tűzfészkébe is van ereje belepiszkítani
.
---- Szerbia újrarajzolná a Balkán térképét Orbán Viktor támogatásával?
index.hu/kulfold/2021/04/15/bosznia-hercegovina-orban-viktor-szerbia-albania-diplomacia/
--------------------------
.
Csak dióhéjban, MI LETT A LÁNGLELKŰ FIDESZESEK életművéből!!!
.
Gyász!!!
Nessy
Érdekes lenne, ha az I. illetve a II. világháború után elcsatolt területeket a volt "anya ország" politikusai elkezdenék körbejárni, a "nemzeti büszkeségről" szóló előadásokkal.
ómió
@Horizont: Nálatok a fosás-ukázt is a központból adják? De még a hülyeségét is? Látom, szigorúan betartod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.