Leírom mit látok, ami iszonyatosan zavar.   Elkezdődött jó egy éve ez a járvány, agyon riogatták az embereket, mindent lezártak, kiürítettek, és szinte alig volt beteg tavaly tavasszal.   Az egészségügy csendben volt, nem győzte fogadni a sok dicséretet, adományt, hogy milyen szuperek vagyunk, de senki nem állt fel, hogy hoppá, üresen áll a kiürített […] Olvasd tovább >> https://olkt.net/egy-haziorvos-nyilt-levele/

Forrás: olkt.net
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Egy háziorvos nyílt levele! A betegek nem tudnak más okból szinte orvoshoz fordulni, mert csak a covid létezik, számtalan szakrendelő nem működik, a műtéteket halasztják, és ez már kb egy éve így megy.
Olvasd tovább >> olkt.net/egy-haziorvos-nyilt-levele/
Nessy
@peterkelemen: A szomorú, hogy tökéletesen igaza van! Nem a politikának, a katonaságnak, hanem hozzáértő szakembereknek kellene ebben a témában döntéseket javasolni. De nem úgy, hogy mindenki mást mond. Az operett törzs meg inkább csináljon bármi mást, de nem ezt a látvány valamit, amit eddig csináltak. A járványhelyzettel, a védekezésre való hivatkozással a politika csak visszaél, de azt nagyüzemi módon.
Pálinkás Pál
remek írás...de a benne foglalt igazságot sosem fogják elismerni a gyógyszeripar által felvásárolt politikusok...főleg hogy már túl mélyre kerültek a hazugság spirálban...meg mi lenne az oltás biznisszel?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.