Súlyosabb büntetést kért a másodfokú Győri Fellebbviteli Főügyészség azokra a vádlottakra, akik szexuálisan kihasználtak egy kiskorú lányt - olvasható az ügyészség közleményében. "A kislánnyal kifejezett akarata ellenére hosszabb időn keresztül édesapja, bátyja, édesapja távoli rokona és annak szeretője is – utóbbiak azonos alkalommal, együtt is – egymás tevékenységéről tudva, szexuális cselekményeket végeztek, illetve végeztettek... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@RonaGyuri: Nem, ezek hazai fideszmigráncsok. Kisgrófó rajongók és Farkas Flóri szavazók.
Nyírfa
Szegény gyerek, nem volt hová menekülnie. A rokonság nem látott, nem hallott, ugyan kérem, nem is igaz, rendes egy család ez. Szomszédok, iskola? Nem vették észre , hogy zavart, meggyötört, hallgatag a kislány?
A férfiakat kiherélném, a fütyijüket levágnám, az asszony meg, aki részt vett a gyalázatban, legyen kitaszított egész életében, de előtte még a börtönben tapasztalja meg, amit elkövetett. Szemet szemért.
Jut eszembe: kellene lennie valahol egy anyának.
RonaGyuri
@durbincs: Te - aki képtelen egy értelmes magyar mondatra - ne pofázz IQ-ról! =))
namihami
@RonaGyuri: Miért fárasztod magad ... ezzel?
Galway
Reméljük, hogy ezek a kedves emberek majd egy cellába kerülnek a hazaáruló Szijjártóval, és jól elütik egymás között az éveket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.