A Panoráma lakópark bejött a Hernádi családnak. 

Esztergom határában fekszik az a terület, amely korábban a Gyopár kempingnek adott helyet. Ezt a területet 2016-ban értékesítette a korábbi tulajdonos, a Fővárosi Önkormányzat. Elővásárlási joga volt Esztergom városának, de erről lemondott a város Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottsága döntése alapján.

Több száz milliót zsebelt be a MOL-vezér Hernádi Zsolt rokonsága egy esztergomi ingatlanmutyival

Fotó: MTI/Varga György

Ebben a bizottságban ott ült Sasvári Viktor, a Fidesz akkori helyi önkormányzati képviselője, aki tulajdonosa volt a BSP Ingatlanberuházó Kft-nek is, annak a cégnek, amelyik végül 71 millió forintos vételáron megvette az egykori kemping területét. Összeférhetetlenség nem merült fel a bizottságban a 24.hu által megtekintett dokumentumok szerint.

Ennek a beruházó cégnek a másik tulajdonosa Bacsa György, a MOL-vezér Hernádi Zsolt rokona.

Amikor a 24.hu újságírója vevőként érdeklődött az ingatlanok iránt, az értékesítéssel megbízott ingatlanos Hernádi Zsolt érdekeltségeként beszélt a lakóparkról.

25 millió forinttól 60 millió forintig terjed annak a húsz teleknek az ára egyenként amely pár éve mindössze 71 millió forintért került új tulajdonosához. Így óvatos becslés szerint is két év alatt több száz milliós haszonhoz jutottak a tulajdonosok. 

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Varga György

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mágnes
Mindenki tuggya hogy ez is 1xélhámos tolvaj mint a többi . Nemzetközileg vállalhatatlan lett 1 csúcsenergiacég élén a Horvát balhé miatt ,de maradt ,mert kellett mint hithű szektatárs . Ennyi . :-((((((((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.