Mond majd valamint, vagy csak beszél? Most már alig várom a pénteket, remélem, Orbán Viktor megmagyarázza, hogy mi folyik itt, a diliházban? A gazdaság állítólag kirobbanó formában van, rövidesen elérjük a 2019. évi teljesítményt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nos a "Miközben pedig az unió támogatásából sorra épülnek létesítmények az ország városaiban, a kormány óriásplakáton faggatja polgárait ilyen végtelenül alantas módon: „Bosszantja Önt Brüsszel?“" felvetésben van - sajnos csak lehetne - ráció!
Engem - s meglátásom szerint minden értelmes embert - például kifejezetten bosszant az, ahogy ártunk és qurmányunk az EU-s pénzekkel bánik "a támogatásokat nagy arányban kivételezett kedvencek, egyházak, fociakadémiák és persze a határon-túliak kapták"! =))
justhpeter
Szerinten nem egyformán érinti meg őket a bukás szele. Márpedig Orbán pottyant rájuk, mert ő abban bízik, hogy az utolsó töltényig kitartva nyerhet. Ám a fosos híveinek az sem lesz mentőöv, mert az esetleges győzelmet Orbán a maga sikerének tudja majd be és őkem meneszteni fogja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.