A lap információi szerint a Fidesz nagyjából hatszázmillió forintot költ az előválasztási kampányban arra, hogy a legerősebbnek tartott jelöltet, Karácsony Gergelyt lejárassák.

600 milliót Karácsony Gergely lejáratására a Fidesz – állítja az Ezalényeg
Kép:YouTube

A lap állítása szerint az elmúlt időszakban megszaporodtak az Indexen az olyan cikkek, amelyek közvetetten támadják Budapest főpolgármesterét, aki a kutatások szerint a leginkább esélyes kihívója lehet 2022-ben Orbán Viktornak. Ezek olyan általános problémákat mutatnak be, amelyek minden nagyvárosban megvannak és Tarlós István alatt is legalább ilyen mértékűek voltak. Ilyen a hajléktalanok jelenléte, a város bizonyos helyeinek lepusztultsága vagy éppen a dugóhelyzet.

Az Ezalenyeg szerint a rendszer a következő:

az Indexen megjelent cikket átveszi valamelyik fideszes álcivil közösségi oldal, majd esetenként iszonyatos költségvetéssel hirdetni kezdi a Facebookon. Ilyen módon hivatalosan az ügy semmilyen formában nem köthető a Fideszhez, mégis pontosan tudni lehet, hogy ki irányítja a karaktergyilkossági kísérleteket. Hiszen tudjuk, kinek az érdeke.

Szerintük  600 000 000 forintot költenek el az előválasztási kampányban a Fidesz által irányított felületeken. Ezzel annak ellenére, hogy az előválasztás az ellenzéki jelöltek közt zajlik a Fidesz lehet a kampány legnagyobb pénzköltője.

A lapot teljesen a NER részévé tették ugyan, de eddig nem vetették be éles politikai kampányfegyverként. Most már látható, hogy kezdik használni, hiszen sokak számára az Index neve még mindig jelent valamit.

Forrás: Ezalényeg
Címlapkép: YouTube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
a másét könnyű herdálni ez megy az országgal is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Aki Én: diktatúrákban mikor volt fontos az ember? a diktátorok örült ötletei mindíg elönyt élveznek!
csak úgy....
@fűre lépni szabad: mentségükre szolgáljon,hogy a butaság nagy úr!
kissé felnőttem
@ómió: salamon a gazdád Dáriusz kincsét is elherdálta már 7 x is azt nem látod?
ómió
@kissé felnőttem: Ez attól lenne így, mert te hazudod rá, vagy az egész bolsi tetübandád?
csak úgy....
@kissé felnőttem: a zaklatott és fura lelkivilágú @ómió:- tól ne várj értelmes választ! a ner. és az ufok dolgoznak nála a toronyban,- fölváltva..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.