Jakab Péter közösségi oldalán osztotta meg azt a videót, amin egy korábbi fórumán egy Fidesz szimpatizánssal keveredett vitatkozásba.

Kihagyhatatlan vita Jakab Péter és egy Fidesz szimpatizáns között: "Maga semmit nem tett ezért, mikor kormányon volt akkor sem" – videóval
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem mindenkit lehet meggyőzni, de én sose adom fel

- írja a bejegyzéséhez.

Jakab Péter a Fudanra szánt 500 milliárd forintról beszél, úgy gondolja, hogyha "ennyire gazdag ez az ország, 500 milliárd forintunk van", akkor szerinte ennek a 20%-ból egy bérlakásépítési programot be lehetne indítani a magyar fiataloknak azért, hogy "magyar beruházóktól, magyar cégekkel épüljenek bérlakások, és a magyar fiatal ne 100 ezer forintos albérlettel meg 20 éves lakáshitellel kezdje az életét."

Jakab vita partnere erre csak annyit reagált:

Maga semmit nem tett ezért, még amikor kormányon volt, akkor se.

A Jobbik miniszterelnök jelöltje azonnal visszakérdezett, hogy "én kormányon voltam?"

Nem, nem Hála Istennek nem, remélem nem is lesz.

Jakab Péter úgy gondolja, van, akinek nem lehet segíteni,

neki jó az, ami van, hagyjuk meg abban a hitében, hogy neki a rendszerváltás után 32 évvel a Kínai Kommunista párt egyeteme kell kínai hitelből, a Budapest-Belgrád vasútvonal kell kínai hitelből, meg Paks kell orosz hitelből, de a kedvezményes uniós hitel nem kell, mert ott van némi jogállamisági mechanizmus, tehát a 6000 milliárdot urambocsá', nem lehet ellopni.

A teljes videó itt nézhető meg:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Hát ez nagyon szomorú. Az is, hogy ilyen végtelenül buta lények szavazhatnak az ország jövőjéről, de az még inkább, hogy már a Jobbik is értelmesebb és szimpatikusabb, mint a jelenlegi kormány. Mi lett ebből az országból, Istenem…
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: Miért kelted mindenkiben túlsúlyos ember benyomását?
Málna
@Aki Én: Nem keltem. Egymástól veszitek át a hülyeséget. Egyik elkezdi, másik folytatja. Mint a birkák.
Voltam én már itt minden.
134.bátor
@Málna: Csak egy- kèt fickónál. Èn pl elfogadom,hogy más nèzeteket vallasz,minthogy azt is,hogy sosem tudjuk meggyőzni egymást. Viszont szemèlyeskedèst sosem vinnèk bele. Pláne úgy,hogy azt sem tudom ki vagy.
Aki Én
@134.bátor: ...hidd el, épp eleget tudni róla.
A túlsúly pedig sok frusztrációt megmagyaráz.
134.bátor
@Aki Én: Honnan veszed ezt a túlsúlyt? Talán fènykèpet láttál róla? Ès,ha kövèr? Bűn? Azt sem tudjuk,nő vagy férfi? De ez a túlsúly dolog nagyon sántít,hiszen Magyarországon 60-70 % túlsúllyal kűzd. Aminek egyèbkènt semmi köze a fórumhoz.Főleg nem egy hozzászólóhoz.
Néro
@Shikari: Aztatat én nem tudom én csak azt a fitymát tudom amelyik Nagy Orr Bán középen lévő fején vagyon Uruk nagy örömére ahogy szaladoznak rajta le fel. További jó szaladozást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.