Közleményt adott ki az ünnep kapcsán a Mészáros Csoport.

"A Mészáros Csoporthoz tartozó agrárvállalkozások mintegy 220, nemzeti színű szalaggal átkötött búzával teli zsákot adnak át a hozzájuk legközelebb eső átadási pontra a Magyarok Kenyere elnevezésű program keretében a rászoruló gyerekeket segítő szervezeteknek”

- áll a közleményben. 

220, nemzeti színű szalaggal átkötött búzazsákkal segíti a rászoruló gyerekeket Mészáros Lőrinc

Fotó: Mészáros Csoport

Az is áll a hivatalos kommünében, hogy "az aszály, a heteken át tartó csapadékmentes időszakok, a sorra dőlő melegrekordok és a néha váratlanul lecsapó jégesők rengeteg kihívás elé állították a növénytermesztőket”.

A búzát nem a gyerekeknek kell megőrölni, azt többek közt a szintén Mészáros Csoporthoz tartozó Talentis Agro Zrt. tulajdonában álló Aranka Malomban elintézik.

Forrás: 444.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...és tessékmondani,nem lehetett volna mindjárt a rászoruló gyerekeknek valami szabadszemmel jól látható összeget adományozni,a nemzetiszínű-szalagos zsák búza helyett?Mert legyünk őszinték,lölő amennyi közpénzt megkaparintott, ahhoz képest ez az adomány elég karcsú.Még akkor is,ha a lölő-malom őrli meg a búzát,és az még mindig csak liszt,ahhoz még sokminden kell,ha a gyerekeknek sütni akarnak belőle valamit.Másrészt nem biztos,hogy néhány zsemlére,vagy pár szelet kenyérre van szükségük az iskolakezdésnél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@rokker33: Nem rendes ember a Lölő. Annyi közpénzt bezsebel(tetnek vele) amennyi csak ráfér a pofájukra. És igen néha látványosan jótékonykodik mint amikor az SMA-s Zente kezeléséhez adott 120 milliót. neki ez annyi volt mintha én adtam volna 10 ezret. (adtam amúgy ha nem is tudtam ennyit) orbán nem ad , mert ahhoz be kéne vallania valamennyi takarékosságot. De nincs semmije. Kövérről nem tudjuk korrupt -e. Az ellenzékiek akiket felsoroltál csak a saját zsebükből tudnak adni. Lehet megteszik kitudja. De szemrehányást tenni és Lölőt dicsérni nagyon nagy túlzás. orbán tudod mit tehetne? Persze nem teszi. Az intézetben élő gyerekek napi élelmiszer kvótáját 684 (!!!) ft.- ról felemelni. 684 ft. egész napra!!! :(((
Na látod azzal többre mennének mint a nemzeti színbe öltözött búzával.
Málna
@Emmersson71: Ha egyszer ezt tapasztalja...Ez a hölgy sok éve velük dolgozik. Persze lehet vitatni, amit mond, de a hitelességéhez nem fér kétség.
Málna
@Horizont: "...az SMA-s Zente kezeléséhez adott 120 milliót. neki ez annyi volt mintha én adtam volna 10 ezret. (adtam amúgy ha nem is tudtam ennyit)..."
De jót nevettem. Köszi.:-)
csak úgy....
a fidesz két dologban kiváló! dözsölni nagyon tudnak miközben 100ezreket nyomorba ,kilátástalanságba döntenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.