Kissé dedós a szint, de azért vicces...

Ilyen alázást is ritkán lehet olvasni a politikában: Deutsch Tamás durván beszólt Jakab Péternek

Fotó: Facebook

Deutsch Tamás megszerezte „Jakab Péter nyári olvasmánylistáját” – írja az ATV.hu.

„Ez pedig nem más, mint az Akciós TESCO Újság”

– írja Facebook-oldalán Deutsch.

„A nevük elhallgatását kérő Jobbikosok szerint Jakab falta az olvasnivalót: vékony papír, hatalmas fotók, kevés szöveg, és óriási tubusos Piros Arany leértékelés. Kell ennél több egy talpig miniszterelnök-jelöltnek?”

– áll a bejegyzésben.

Forrás: ATV.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Sokunk nyári olvasmánya az, b@szom az anyádat. Sikerült addig juttatni az országot, hogy nincs család, ahol ne kellene spórolni a kaján is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Istenakinincsen: Ne faraszd velük magad. Ezek a fizetett román trollok azért vannak itt, hogy offoljak a topikokat, es gyalazzak a magyarokat. A habony propaganda fizeti ezeket a bocskoros tetveket.
ómió
@Istenakinincsen: Talán, ha a bolsiszimpátiád egyszer majd kevésbé nyűgöz le téged, még a kommentjeink értelmét is képes leszel megérteni. Neked a nevén nevezés már "megbélyegzés"? Mert nem "píszí"? Nem ártott meg neked az orwelli valóság? A szavak, fogalmak kinek-kinek leginkább azt jelentik, amit velük kapcsolatban az ember tapasztalt, átélt. A bolsevizmus pl. az elszegényedést (a "rothadó kapitalizmus" mögött pl. 45 év alatt "csak" 50 évvel maradtunk le), az idegen seggnyaló, kerítések mögé zárt véresmancsú diktatúrát - a legtöbbjének! A vezető működtetőinek meg a "magasabbrendű társadalmat"! Akkor, szerinted melyik is volt? Esetleg "tisztáztad már magadban", ha ennyire jól tudod, hogy "mit jelentenek"? Ezért lettél a posztszindrómájának a promótere?
Istenakinincsen
@Yoda69: Nehezemre esik szó nélkül hagyni,bár tudom hogy igazad van.
Nessy
Apropó! Deutsch Tamás miket olvas? Jó, neki nincs szüksége akciós újságra, mert lázas semmittevésért elég szép fizetést kap Brüsszelben. Ráér embereket sértegetni, és ostobaságokat írni. Nála ennyire fussa az értelmi színvonalából.
Istenakinincsen
@ómió: Nincsen bolsiszimpátiám(sem).Olyan nehéz ezt felfogni?
Ha a szavak és a fogalmak nem ugyanazt jelentik mindenkinek akkor alapvető "bábeli"zűrzavar van.Ezt érted?
Ha nem értjük egymás nyelvét és kinek-kinek mást jelent egy szó vagy fogalom akkor nincs miről beszélni.
Felesleges lovagolni a szavakon.
Miről maradtunk le?Semmiről sem maradtunk le,de aki le van maradva annak van egy óriási nagy előnye:Látja hová vezet az az út,amiről azt hiszi hogy le van maradva...
Mostmár tisztán látszik,hogy nincs szükség a kívülről szemlélve csillogó villogó és vonzó,de belül rothadó kapitalizmusra.
Tudod mi a szörnyű ebben?Az hogy ez már legalább harminc éve látható.
Semmiféle diktatúrának nincs létjogosultsága a világban és ez nem azt jelenti,hogy minek nevezik az aktuális uralkodók a rendszerüket!
Ott keresd a problémát az "uralkodók"között!Mert ott van!
Ők tudják elferdíteni az ideológiák és a hozzájuk kapcsolódó fogalmak valódi(mélyebb)értelmét.
Te ezekkel a félremagyarázott szavakkal dobálózol,mert nem érted a lényeget.
Pl:A kommunizmus mint "eszme" tökéletes elképzelés volt...csak ugye volt és lesz is egy emberi tényező.Kinek a kezébe került és ha már odakerült akkor a saját zsebét tömi...mint a gyarló ember.
Mi van most?Ugyanaz,csak most "demokráciának és köztársaságnak "nevezik azt a diktatúrát amit a mi pénzünkből működtetnek,mert tőlünk szedik be a pénzeket(meg a hitelek által az unokáinktól is).
Javaslom kapjál a fejedhez és használd arra amire való.
Istenakinincsen
@ómió: Nyilván nem tetszik a kommunizmus"valódi"eszméje annak aki a fellegekben jár és luxusjachton nyaral...de sokan vannak azok akik akciósan 13ezerért vállalják a halálutat csak azért hogy láthassák a tengert.
Ők nem számítanak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.