Ennyi telik. Évtizedes rinya, hogy a liberánsok meg a baloldal elfoglalta a kultúrát, és nincs kifejezve a nemzeti szellemiség meg a hagyomány meg a máriaországa – kezdi bejegyzését Facebook oldalán Tóta W. Árpád újságíró és kritikus. 

"Gurulmadár, meg a mutáns minótaurusz Szent István" – Tóta W. is elmondta a véleményét Szabó Tímea után
Kép:Facebook

Szerinte amikor már minden a kezükben van, amikor külön kormánybiztosa van a popkultúra társadalmasításának, pénz, paripa, fegyver mind rendelkezésre áll, és meg kéne mutatni, mekkora ezeréves műveltséget hordott ide össze az úrnép, akkor ez.

A gurulmadár, meg a mutáns minótaurusz Szent István és egy dodzsem keresztezéséből. És mindez diszkógömbből, mert... nem fogjuk megtudni, miért;

- írja.

Tóta több lehetőséget is talál, lehet hogy valaki Hoffmann Rózsa környékén úgy tudja, hogy a fiataloknak ez jön be, vagy mert valamelyik Orbán-gyerek éppen tükröt importál, mindegy is.

De leginkább azért, mert senki se mer már szólni, nem kockáztatja, hogy rásütik a turul- meg szentistvánellenességet. Pedig az kisebb súlyú vád, mint hogy ebben része volt.

- zárta a bejegyzését. Ahogy arról mi is beszámoltunk, nem csak ő volt az egyetlen, aki felemelte a hangját a járművek előtt, Szabó Tímea szerint Orbánék bazári giccse egyértelműen méltatlan, ehhez az ünnephez.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem akarom dícsérni sem a megrendelőt, meg a gyártót, de borzalmas, még giccsnek is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Qqberci: Guruló turul. Ez tényleg a nagy magyar abszurd! :D
Edmond Dantes
Én azért még el tudtam volna képzelni egy hatalmas marcipán Orbán Viktort is,természetesen guruló kivitelben.
justhpeter
@Edmond Dantes: Mesés a marcipán Orbán Viktor ami még gurul is. Én még hiányoltam melléje a felfújható Szent II. János Pál pápát. Elvégre ez Mária országa.
ómió
Mondom én: efftársilag, gurulmadár helyett gurullenin kellett volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.