Az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese, Schanda Tamás bejelentette, hogy a főiskolai és egyetemi gólyatáborokhoz mostantól védettségi igazolvány kell majd.“A fiatalok védelme érdekében alapszabályként rögzítettük, hogy a felsőoktatási táborok, gólyatáborok résztvevői, szervezői számára szükséges a védettség igazolása”

Forrás: nuus.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@peterkelemen: Nem tulóztad el ezt egy kicsit? De.
Rockxy
sandatamás.
benne van a nevében: sanda.
karikó a méreginjekcióról:
youtu.be/GX1W4-C7ZoE

az oltásimádók tudják, hogy ez is csak egy kamu:
veoh.com/watch/v142136441WraCQdDW
Peller Anikó
@Rockxy: Róki, te tényleg ilyen kis gyökér lennél?

1. Karikó Katalin állatoknak beadott oltásokról beszélt és arról, hogy a hentes apukája kivágott egy darabot a disznófejből mert véleménye szerint abban a vakcinák maradványai felhalmozódtak. Az epét is kivágják a májról, mint ahogy a gömbhalnak is kivágják a mérges részét. Az állatokat bizonyára keményen oltják nehogy elhulljanak. Nem azért oltják, hogy hulljanak el, hanem fordítva, azért, hogy ne pusztuljanak el idő előtt.

Ha ezek az állatoknak szánt vakcinák egy szervben felhalmozódnak, akkor azt vagy ki kell vágni vagy módosítani kell az adagoláson, amit persze nem biztos, hogy mindenhol követnek.

Nem az embereknek szánt vakcinákról beszélt Katalin, mint ahogy azt a kihangsúlyozott videóban láttatni szeretnéd.

A tüdőröntgen is mérgező, mégis megtesszük például egy daganat lokalizálása miatt.

2. A második videóban a nyomi ürge azt hitte, hogy ha beoltják akkor nem fog megbetegedni semmitől és talán nem is hal meg soha.

Tisztázzuk: az oltás a covid fertőzés súlyos lefolyásától véd és a korai változatok továbbadásától is védett eredetileg, legalábbis nagyrészt.

De a vírus alkalmazkodik az emberi környezethez és próbálja kikerülni az oltások adta védelmet, mutálódik ezrével, amelyből néhány életképesebb változat ismét nagy erővel terjed, akár az oltottakon is. Ezért a vakcinagyártóknak is alkalmazkodniuk kell, az újabb variánsokra kell kialakítani az új oltásokat.
Peller Anikó
@Rockxy: 17:05, Nem a szakemberek véleménye különbözik hanem a médiaforrás politikai beállítottsága.

- RTL: lesz 4. hullám
- Orbán média: nem lesz 4. hullám

Fogadhatunk melyik lesz az igaz: biztosan lesz, aug 20, iskolanyitás oltatlanul, king kongresszus, focimeccsek, nem tesztelünk, horvát nyaralás ecetra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.