Az utcán kérdezgette a járókelőket az Index riportere arról, hogy tudják-e, mit ünneplünk ma.

Akadt olyan, aki tudta, vagy legalábbis sejtette, de születtek érdekes válaszok is.

Kedvencünk: "tűzijátékot".

Forrás: index.hu

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Mégis mit vártatok? Abban az országban, ahol tiltakoznak az arab számok bevezetése ellen- még magát történésznek mondó is-, ahol a magukat nagyon nagy magyarnak mondók a nemzeti trikolór alatt menetelve belesülnek a Himnuszba ott nincs min csodálkozni.Ez az ország a gyózike-és mónika sóó prszága, és kedvenc műsora az "észbontók"., és kedvenc celebjei a palácsikok.
division
@Mirabilis: Köszi, de ismerem a dalt. Felőlem egyébként mindenki oda megy ahova akar, ki is mehet külföldre, de itthon is maradhat. Én már nem vagyok mai gyerek annyira, de sosem volt szükségem arra, hogy itt hagyjam ezt az országot, teljesen mindegy volt ki van kormányon éppen. Sosem függtem tőlük. Mondjuk a Kádár rendszer elég mocsok volt, de annak már vége. Nagy valószínűséggel a gyerekeim sem fognak kimenni, az alapokat már megteremtettem nekik, ahogy egy jó szülőnek kell.
division
@Mirabilis: Ritka egy sötét ember vagy hallod. Az ilyen rosszindulatú faszkalapokat kellene elvinnie a covidnak.
division
@Mirabilis: Olvasd már el mit írtál fentebb, szó szerint leszaroztál, szerintem ne csodálkozz, ha kissé kiakadtam. Próbáld megérteni végre, egyszer írom csak le: Nem függök, és nem függtem kormányoktól soha, a saját tudásommal, munkámmal értem el arra a szintre ahol vagyok. Ennyit kellene megértened, de láthatóan nem megy valamiért. Amennyiben képes vagy ezt felfogni, akkor társaloghatunk.
division
@Mirabilis: Leszaroztál, úgy látszik ez felett ismét sikerült átsiklanod, illetve megint elkezdtél Orbánozni, miközben semmit nem tudsz rólam. Aki velem aljaskodik annak mit is kellene kívánnom? Szebb jövőt? :-))
division
@Mirabilis: Azt hiszem tényleg nem hiányoznál EGY értelmes, intelligens és művelt embernek sem ezek után. Tipikus gyűlölködő seggfej vagy, a magadfajták miatt ilyen ez az ország. Más valakin töltsd ki innentől agresszív hajlamaidat, ignorállak, nem vagyok kíváncsi egyáltalán a hozzászólásaidra, te rakás szar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.