Brutális verekedés robbant ki Abán augusztus 20-án, betörték az egyik önkormányzati képviselő orrát – írja a blikk.hu.

Hatalmas balhé volt egy augusztus 20-i rendezvényen, betörték egy képviselő orrát
Fotó: illusztráció, MTI/Balogh Zoltán

Aba város önkormányzata Facebook-oldalán számolt be a bizarr történetről. Még két héttel ezelőtt a Fejér megyei Aba város vezetése olyan információt kapott, hogy egy csoport az augusztus 20-i, ünnepi rendezvény megzavarására készül. Az önkormányzat rendelkezésére álló információi szerint ez a csoport elsősorban olyan emberekből áll, amely a választások óta nem tudja elfogadni, hogy a korábbi vezetést az abai emberek leváltották – írja a blikk.hu.

A polgármester, Dr. Mikula Lajos erről előzetesen tájékoztatta is a székesfehérvári rendőrkapitányság vezetését, de egy biztonsági szolgálatot is megbízott a rendezvény délutáni, esti biztosításával.

Az előzetes információk végül beigazolódtak: rendbontás miatt éjfélkor be kellett zárni az eseményt. Az incidens során Nagy Kaszap Ferenc önkormányzati képviselőnek – miközben azon igyekezett, hogy a rendbontás ne fajuljon el – betörték az orrát. A képviselő hivatalos minőségében, polgármesteri megbízás alapján felügyelte a rendezvényt, azaz hivatalos személyként bántalmazták. 

Sajnálatos, hogy az abai "ellenzék" idáig jutott, hogy már fizikai erőszaktól sem riadnak vissza. Ez már messze túl mutat azon, hogy névtelenül mocskolódnak és hazudoznak az Interneten

– írja az önkormányzat a posztjában. Ebből az is kiderült, hogy Nagy Kaszap Ferencre hétfőn orrműtét vár.

Forrás: blikk.hu
Fotó: illusztráció, MTI/Balogh Zoltán

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Megint "ellenzéki" hataloméhség-menet volt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@ómió: Tudjuk, hogy rendesen hülye vagy. Nem kell reklámoznod magadat!
ómió
@Gazella: Attól, hogy te "soronkívüli" hülye vagy, nem kéne azt feltétlenül másra hazudnod! Vagy ez az "efftársi etikett"?
nezelodo
Rossz naptárt néztek ezek az orrbetörők, azt hitték hogy 2006-ban vannak, amikor a puccsot megkísérlők nemzeti hősök lettek. Elment mellettük az idő, már sem kordont bontani, sem autókat felgyújtani sem villamost borogatni sem lehet, a TV székházba sem mehetnek, mert megruházzák őket a törvény erejénél fogva.
Shiikari
@ómió: Buzikuss van majom :-)))))))))))))))))))
ómió
@Shiikari: Ezt tükör előtt magadnak mondtad? Stimmel! De, akkor miért hazudnád rám, prájdoló fajgörény!? Úgy az "efftársi"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.