Mielőtt felháborodna, hogy nekem semmi nem jó, kérem gondolja végig: aki teheti és adományoz, mert belső késztetést érez arra, hogy segítse a rászorulókat, az nemes lélekre vall, teszi a dolgát és le a kalappal előtte. De mit csinál az, aki az első adandó alkalommal névvel és az összeg pontos megjelölésével a köz képébe vágja, hogy adakozik? Hát, reklámozza magát, mint Varga Judit!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Csak aztán kézen közön el ne tűnjön ez is, mint annyiszor már a fideszes világban.
fűre lépni szabad
Részlet a hegyi beszédből. Jézus mondta:

"Ügyeljetek, hogy a jót ne az emberek szeme láttára tegyétek, azért, hogy lássanak benneteket. Így semmi jutalom nem vár rátok mennyei Atyátoknál.
Amikor tehát alamizsnát adsz (adakozol), ne kürtöltess magad előtt, mint a képmutatók (!) teszik a templomban és az utcán, hogy dicsérjék őket az emberek!
Bizony mondom nektek: megkapták jutalmukat.

Te úgy adj alamizsnát (adakozz), hogy ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb. Így alamizsnád (adakozásod) titokban marad, és Atyád, aki a rejtekben is lát, megjutalmaz."
balos
@fűre lépni szabad: Amit Ő mondá,azt a nemzethy trágyára érté!A farizeusok voltak az előfutárok a fideSSes turulbasznádi kipcsakoknak!
Toller Béla
Tüntessétek már el ezt a némbert, tele van vele minden. Inkább tolja az igazságügyet vissza a vágányra, ha tudja és ha meri !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.