Mindezt a belső sávban adta elő közel négy kilométeren keresztül a helyzettől megijedt férfi, aki csak haza akart jutni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint augusztus 21-én 15 óra után nem sokkal egy tucat bejelentést kaptak arról, hogy az M3-as autópályán egy férfi a Budapest felé vezető oldalon a forgalommal szemben motorozik.

Simsonnal, forgalommal szemben hajtott az M3-as autópályán egy 78 éves bácsi

Az inkriminált jármű

Fotó: police.hu

A rendőrök a bejelentők által megadott helyszínre siettek, meg is találták a motorost, aki a rendőri jelzésre megállt, majd sikerült az egyenruhások jelzéseit követve biztonságba helyezni, így személyi sérülés nem történt az eset során.

Simsonnal, forgalommal szemben hajtott az M3-as autópályán egy 78 éves bácsi

A helyszín

Fotó: police.hu

"A rémült férfi a rendőröknek elmondta, hogy az Igrici csomópontnál hajtott fel az autópályára és Mezőnyárádra szeretett volna hazamenni. Elmondta továbbá, hogy észlelte ugyan, hogy a vele szemben jövők nagyon villognak és dudálnak is, de úgy megijedt és olyan nagy volt a forgalom is, hogy nem tudott mit tenni.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ügy kapcsán közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 78 éves férfival szemben, aki csaknem négy kilométert tett meg az autópályán a forgalommal szemben"

- olvasható a rendőrség közleményében.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Na ezen a szerencsétlen bácsikán példát fognak statuálni. Berki meg röhög a markába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.