A lócitrommal telt konténereket az érintett már elszállíttatta a területről.

A hvg.hu cikke szerint a Momentum elnökségi tagja, Hajnal Miklós a Facebook-oldalán arról számolt be, hogy az ismert kormányközeli tévés Rákay Philip elszállíttatta a lótrágyával teli konténereket a budakeszi templom közeléből, a Natura2000-es természetvédelmi területről, így tehát volt értelme a lakossági panasznak.

Momentum: Rákay Philip több hónapig tárolta a lótrágyát a budakeszi templom közelében – az érintett mást állít

Fotó: Facebook/Hajnal Miklós

Rákay állítása szerint csak ideiglenesen tárolta ott a lótrágyát, Hajnal Miklós szerint ez azonban nem igaz, ezt a kijelentését azokra a fotókra alapozva tette meg, amelyeket helyi lakosoktól kapott (a bejegyzésben megtekinthetők a fényképek), az egyik szerinte ugyanis januárban készült. Hajnal úgy véli, Rákay 8 hónapon keresztül szállíttathatta a budakeszi templom közelébe a lótrágyát.

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
az a helyzet, hogy megtehette...
...lennék pók a társalgója plafonján, hogy halljam, mi mindennel illeti a bejelentőket...
Béla333
Nem ért rá szegény Rákay. Annyit kell a médiában mocskolni a nem maffia hívőket, hogy nem ért rá a saját lovai szarával foglalkozni.
Nyírfa
Direkt hordta oda, hogy termékeny legyen általa a föld.
Ha ez megtörtént, a papok kis kertet építenek, ahol zöldséget fognak termeszteni a szegények részére. Ha valaki azt meri állítani ezek után, hogy Kálmán nem keresztényi cselekedet hajt végre, ráadásul kitartó szorgalommal, az...nos, az nem látja a szartól a templomot.
namihami
@Nyírfa: És ugyebár, akkor jó, ha érett. Ahhoz pedig idő kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.