A Momentum vasárnap délután adott ki közleményt arról, hogy a DK kicsinyes bosszújának tartja, hogy Katanics Sándor volt veszprémi DK-elnök nem indulhat el a veszprémi választókerületben.

"A Momentum szerint az előválasztás megcsúfolása az, hogy egy helyben beágyazott, erős jelölt indulását politikai okokból nem engedélyezik. A DK kicsinyes bosszúja, a volt párttársának indulásának megakadályozása különösen érdekes annak fényében, hogy az elmúlt hónapokban több, korábban MSZP-s képviselő regisztrált az előválasztásra a DK jelöltjeként – ők mind indulhatnak az előválasztáson. Az ilyen döntések mind az előválasztás intézményét, mind a kormányváltás esélyeit veszélybe sodorhatják, ezért a Momentum szolidaritását fejezi ki Katanics Sándorral és reméli hogy nem kerül sor hasonló esetre máshol az országban”

- írták a közleményben.

Forrás: 444.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Talán Pálinkás Józsinak van esélye! A többi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Első célt tudjuk, a többi jelenleg kevésbé lényeges. El kell törölnünk a 2/3-t, fontos, hogy az összes párt képviselői tudja képviselni a rájuk szavazó emberek érdekeit. Ha áskálódnak, nem lesz belőle semmi.
Az ov. keményen összefogta a csapatot, ezért tud még hatalmon lenni. Kár, hogy belebújt a kisördög.
jesz
Azon kevesek, akik emlékeznek a kisgazdák nagy bukására, ami Torgyán kapzsiságának volt betudható, azok tudják, hogy a visszaléptetéseknek nagy ára lesz...akár bukás is...
Persze akkoriban nyolcvan embert léptetett vissza Torgyán, mert Orbán miniszteri státuszt igért neki...hát akkor semmi(senki)sem drága...

Ne csodálkozzunk, ha most is lesz néhány balhé, pártelhagyás, stb..

Ez az összefogás-vita érdekes lesz, ha lesz...a fidesz ott lesz, mint megfigyelő...
percsi
Katanics mi a fenének lépked egyik pártból a másikba? Miért függetleníti magát a választások előtt? Fogadni mernék, hogy már a jövőévi választásokra akarta előkészíteni magát, ezzel is akadályozni az összefogás esélyeit. Lesznek még itt viták, a momentum nálam kiesett a kosárból.
Béla333
@percsi: 12.27
"Katanics mi a fenének lépked egyik pártból a másikba?"
"Katanics...azt tervezte, hogy függetlenként indulna az előválasztáson, befogadó frakciónak pedig a Momentumot jelölte meg."
Nem lépett be más pártba!
ómió
@Málna:Nemhiába moslék a "becenevük"!
ómió
@Eladott Ország: Igen? Soros-csicskáék ezt hazudják? Ezt a "meglepit"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.