Vasárnap háromszázan többen próbálkoztak a déli határkerítés mentén

Nyolcszázhatvan határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Majdnem kilencszázan akartak illegálisan bejutni az országba a hétvégén

Fotó: Illusztráció/police.hu

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 291, szombaton 249, vasárnap 319 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. Emellett elfogtak egy embert, aki ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén – az idei legtöbb – 2096 határsértőt tartóztattak fel és kísértek vissza. A megelőző héten – augusztus 9-étől 15-éig – a feltartóztatottak száma 1681 volt. A román, horvát és ukrán határszakaszon, illetve az ország belsejében 36 embert fogtak el a múlt héten, velük szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt 29 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Forrás: mti.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ahogy közeleg a választás, ezek a számok úgy fognak emelkedni. Arra lennék kíváncsi, hogy ezek a migránsok hogy a ...ba találják meg ezt az icike picike kerítést Európán.
www.kepfeltoltes.eu/images/2021/08/23/326Eur_pa_v_delme.jpg
ómió
Pedig az efftársak azt "mondják", hogy "migráncs nincs is"! Vajon hol nézik?
kissé felnőttem
riogatunk riogatunk? majdnem 900 an ? 1-899-ig az majdnem 900 nahát és hol van a tábornok bácsi aki védi a hat árokat ? teszi zsebre a jó fizetrését aztán nesze semmi ...
namihami
@simmering73: Lesz ez még többtízer is. A határ csupán a csillagos ég és a megrendelő igénye. A választás közeledte pedig a megrendelőt fogja egyre jobban spannolni. A narancsmagyaroknak pedig kell a napi rettegés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.