Mindkét forgalmi sávot elfoglalja a balesetes jármű, ezért kerülni kell az érintett szakaszt. Két ember megsérült.

A katasztrófavédelem közleménye szerint kedd reggel teherautóval karambolozott egy furgon, utóbbi jármű két sávot elfoglalva az oldalára borult az M3-as autópálya 56-os kilométere közelében, Hatvan térségében, a főváros felé vezető oldalon. A műszaki mentést a hatvani hivatásos tűzoltók végzik. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Kamion és furgon ütközött az M3-as sztrádán, lezárták a sztrádát

Fotó: police.hu

Az Útinform vonatkozó híre szerint az M3-as autópályán, Budapest felé, Hatvan térségében az 57-es km-nél keresztbe fordult egy kamion valamennyi forgalmi sávot elfoglalva. Azt ajánlják, hogy aki teheti, az az 59-es km-nél lévő 32-es főúti csomópontnál térjen le a 3-as főútra. Ugyanakkor, mivel sokan kerülnek arra, ott is csak lépésben lehet haladni. Visszatérni a 21-es főútról lehetséges. Távolabb, szintén a főváros felé vezető oldalon, Gödöllőnél lassulnak le a járművek.

A rendőrség közleménye szerint az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 56-os kilométerében, Hatvan térségében 2021. augusztus 24-én 6 óra 5 perc körül két jármű összeütközött, melynek következtében az egyik az oldalára borult. A baleset következtében két személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést, továbbá a forgalmat a 32-es főúton át a 3-as főútra terelik, ahonnan a 21-es főúton keresztül lehet ismét felhajtani az autópályára.

Forrás: katasztrofavedelem.hu, utinform.hu, police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.