A magyar politikában olyanok is megeshetnek, amiket ha egy filmen látunk, inkább kikapcsoljuk.

„Van már magyar politikai prosti”

– ez a legnagyobb felirat a Ripost címlapján és a hozzá tartozó képen Demeter Márta arcát egy falat támasztó prostituáltra montírozták, aki Jakab Pétert szólítja le az utcán – vette észre a 444.hu.

"Prostiként" aposztrofált egy magyar politikusnőt a Ripost

Demeter Márta, az LMP képviselője napirend előtti kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. június 8-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Demeter Mártának tavaly márciusban született gyermeke, terhessége alatt többször járt a bíróságon, miután érzékeny adatokat tett nyilvánossá. Politikai munkáját az MSZP-ben kezdte, 2017-től az LMP tagjaként dolgozott, és egy hete jelentette be, hogy 2022-től a Jobbik frakciójában folytatná a munkáját.

A Ripost a 2018-ban létrehozott Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány része. Annak az óriási médiacsoportnak, amely az Orbán-kormány propagandacéljait szolgálja. A főszerkesztője Ómolnár Miklós.

Másrészt nem csak Demeter járt meg több pártot, például Tuzson Bence jelenlegi kormányzati államtitkár is az MDF és az MDNP után kötött ki a Fidesz oldalán.

Forrás: 444.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mégis mit írjon egy kormánylap ? Ezen a szinten száguld az egáész NER.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton57
@ómió: Kis agytagitas Orbancrol:
- KISZ-titkar, ifjukommunista
- liiberalis, 8 evig a Liberalis Internacionale alelnöke
- polgari
- konzervativ kereszteny
. szelsöjobbos
Kerdes efftars?
ómió
@teuton57:Látod, idiótája!? Van, aki "kinövi" a hibáit! Te meg az aktuálbolsi bandád máig is azokat "ápolja"! A szélsőjobbost meg a magatok körében keresd (ne másra hazudd)! Ők azok (Parizer efftársadék), akikkel éppen koalícióztok! Őket szólítsd efftársadnak! Vagy már a magadéit se ismered fel? Akkor, ettől lehetsz te "jó efftárs"!
ómió
@Clavigo: Ezt mondogatod magadnak tükör előtt? Korrekt!
kereső
Nem hallom, nem olvasom sehol sem a nagyon keresztény, nagyon konzervativ fideSS-es képviselőnők felszólalásait- és külön a Háznagy asszony felszólalását /Mátrai Márta/, ez ellen az ordenáré , ocsmány stilus ellen, amellyel egy magyar országgyűlési képviselőNŐ-t sérteget a fideSS-es habonyrogánbűnöző tandem. Szégyelljék magukat.
Havanagi
Egy szégyen az egész fidesz kormány,mégis mit vártok tőle.A legaljasabb csoport,amivel életemben találkoztam,Lesz még aljasabb is,félti azt a hatalmat,amit az agymosott(de lehet,hogy csak sütét) hívei igy-úgy megszavaztak anno.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.