Itt van az ősz, itt van újra, vagy mégsem? Nos még nem egészen, viszont ahhoz, hogy az időjárás egy váratlan fordulattal ne tudja arcodra fagyasztani a mosolyt, érdemes már most beszerezned azokat a kiegészítőket, amik nélkül az ősz tartogathatna néhány kellemetlen meglepetést számodra. (x)

Kényelmes bakancsok őszre

Bélelt vagy bélés nélküli?

A bakancs kiválasztása kulcsfontosságú kérdés, mert a lábak pillanatok alatt átfázhatnak. És ha alulról vacogsz, akkor bizony hamar kellhet a forró tea meg az ágyikó melege. A meghűlés elkerüléséhez tehát nélkülözhetetlen a réteges öltözködés. Ez alól pedig nem képezhet kivételt a megfelelő lábbeli kiválasztása sem.

Igen ám, de vajon melyik modell az, ami neked való? A bélelt, bolyhos variációk, vagy azok a bokacipők, melyek már a tél kezdete előtt is jó szolgálatot tehetnek?

Ha nem vagy fagyos, és akkor érzed jól magad a bőrödben, ha nincsen túl meleged, s dideregni sem dideregsz, akkor jó ötlet átmeneti lábbeliben gondolkodnod. Átmeneti abban az értelemben, hogy nem bélelt, jobbára csak a bokáidat védi, ám pontosan ezért képtelenség belefülledni/izzadni.

Kényelmes bakancsok őszre

Ugyanakkor sokkalta nagyobb komfortot és melegséget garantál, mint a sportcipő, ami különösen az ősz derekán már kevésnek bizonyulhat.

De ez még nem minden. Az is ideális taktika, ha a várható csapadék mennyiségét is alapul veszed. Mondhatnád, hogy nem érdekes, de elnézve a legutóbbi tavaszt, illetve az azt megelőző őszt, bizony tetemes mennyiségű, sokszor hömpölygő, folyóvá duzzadó esővízről van szó. Könnyű rá legyinteni és határozottan kijelenteni, hogy mit sem számít, míg nem állsz benne bokáig elmerülve. De amikor a sportcipőd megadja magát, és te átfázva, átázva vagy kénytelen trappolni, akkor a véleményed gyorsan megváltozhat. Felesleges ezt megvárnod, előre gondolkodással és tervezéssel semlegesítheted a beázás kellemetlenül nedves veszélyét. Ehhez, azonban olyan modell a leginkább megfelelő, aminek a szárhossza legalább a bokádig felér. Érthető, ha a gumicsizma nem különösebben vonz. Jó hír, hogy egy kellően stramm bakanccsal simán és szárazon veheted a tócsányi akadályokat.

Kényelmes bakancsok őszre

A kényelem vagy a stílusosság a fontosabb jellemző?

Miért kellene e kettő közül választanod? Természetesen egyaránt figyelemre, meggondolásra és célkeresztbe állításra érdemesek. Komfortos kivitel nélkül borítékolható a feszengés, szorongás, és végül a cipőcsere. Míg ha a kényelem stimmel, de az esztétikum csorbát szenved, akkor könnyedén hiányt érezhetsz, ami időről-időre egyre nyomasztóban hathat rád. S hogy a legtöbbször mi sül ki ebből? Új cipő vásárlás. S bár a CCC termékeit online és offline egyaránt beszerezheted, azért mindenképpen megtérülő beruházás, ha a zsákutcákat messziről elkerülöd.

A CCC széles választékkal vár, tehát attól egy percig sem kell tartanod, hogy cserbenhagy a rátalálás öröme. Kis nézelődés után vagy személyesen az üzletekben, vagy az online térben felfedezheted azt a modellt, ami mind külső megjelenésében, mind belső kialakításában hozzád passzol.

Ezek után aztán jöhet az ősz, támadhat a szél meg az esőzés, naptári hónaptól, várható vagy meglévő évszaktól függetlenül felkészülve fogadhatod a meteorológiai fordulatokat. Miközben barna, fekete, vagy éppen világosabb árnyalatú lábbeliddel átlépve a kihívások teremtette akadályokat, szabadon járhatod be a környéket! Stílusosan, lazán, könnyeden, kényelmesen.

Partner tartalom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.