Így mulat egy magyar úr.

(Forrás: Index)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@division: Azt is ismered akkor:hogy aki kapja marja!
Lendkerék
Gyermek- és ifjúkorom sok évét éltem le ott. Azóta többször is visszajártam, édesapámat temettük ott el. Annak ellenére, hogy a Borsodi Sörgyárat eredetileg ide tervezték, de aztán Bőcs kapta, szépen alakult a falu, aztán város(ka) is lett belőle. Amikor ezt a hírt meghallottam, leestem a székről, és megkérdeztem a még a közelben lakó testvéremet, hogy milyen Laszvegasz épül ottan? Ezt válaszolta: "Elszaladt velük a ló. Állítólag pazar a kajájuk, de azért ne csináljunk már istenből bohócot a tehén szaros segge mellől...Hónapokkal előre le kell kötni az asztalt. Simán csak bekaphatják." Én meg azt mondom, ismerve az abaúji általános állapotokat, hogy azért menjenek a p.csába...
Lendkerék
Még egy fontos megjegyzés: ha az eredeti cikk szerzője kellően tájékozott lenne, akkor tudná, hogy három éve volt már egy hatalmas botrány Encsen: 24.hu/belfold/2020/02/12/tiz-evet-is-kaphatnak-a-korrupt-jarasi-vezetok/. A volt fideszes országgyűlési képviselőt (!), volt megyei közgyűlési elnököt (!), járási hivatalvezetőt a hivatal parkolójából vitték el bilincsben, míg az osztályvezetőjét egy étteremből. Na most izgalmas lenne utánajárni, hogy ez az étterem nem véletlenül az ominózus étterem, az Anyukám mondta volt-e, amelyik csak néhány lépésre van a Járási Hivataltól (az Anyukám mondtá-tól pedig csak néhány lépésre a faluközpont felé laktam én is)? Kizárt, hogy a Fidesz közismert hatalmi-korrupciós pókhálójában nem lehetne szálat találni a letartóztatott (és a még szabadlábon/hivatalban lévő) helyi potentátok/közhivatalnokok és csilliós kajákat kínáló étterem tulajdonosai között.
Közben persze menjél át a Hernád-völgyből nyugat felé a dombokon, a csereháti völgyekbe, oszt nézd meg, hogy élnek ott az emberek. Lehet, hogy az aktuális étlap szerinti kisadag ételek legolcsóbbikát, a KOSÁR KOVÁSZOS KENYÉR & VAJ / 990.- tételt egy sokgyerekes család több napra osztaná be a suliba igyekvő lurkóinak.
sokanvagyunk
Elnézve az ilyen séfek munkáit (pl. az ellenőrzésük alatt futó tv főzőműsoraikat) nem is csoda ez az ár, öt-hat kiló drága alapanyagot felhasználva produkálnak egy kis ételmintát.
fűre lépni szabad
Baszd meg magad, te kivénhedt kurva!
Tényleg próbálod megmagyarázni a megmagyarázhatatlan?

Már régóta nem vagy megbaszva és senkinek nem is kellessz - mert ronda vagy, dagadt vagy, buta vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.