A baloldal "nehezen nyeli le", hogy sikeres a koronavírus elleni védekezés – fogalmazott a Fidesz az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében.

A Fidesz megszólalt a koronavírus kapcsán: a baloldal "nehezen nyeli le", hogy sikeres a védekezés

Fotó: Pixabay

A nagyobbik kormánypárt Bangóné Borbély Ildikó sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az MSZP országgyűlési képviselője azt hangsúlyozta: a kormány a koronavírus-járvány legsúlyosabb időszakában nem a probléma megoldására, hanem arra fordított nagy erőket, hogy eltitkolja az egészségügy valódi helyzetét.

Az ellenzéki politikus azt mondta: a kormánynak meg kell válaszolnia a védekezéssel kapcsolatos kérdéseket, és a jövőben sem szabad titkolóznia, mert a hasonló helyzeteket csak akkor lehet sikeresen kezelni, ha a kabinet nem gyerekként, hanem egyenrangú partnerként kezeli az állampolgárokat.

A Fidesz válaszában azt írta: "szégyen, hogy a baloldal folytatja az álhírgyártást, a félrevezetést és a járványban védekezők támadását".

Azért teszi ezt, "mert a baloldalnak nem érdeke, hogy túl legyünk a járványon, ők úgy akarnak hatalomra jutni, hogy akadályozzák a védekezést, az oltást, az élet és a gazdaság újraindítását is" – olvasható a közleményben.

"A baloldalnak nehéz lenyelni, hogy a járvány eddigi hullámait letörtük, a magyar emberek nagy többsége túl van az oltáson, és a kormány sikeresen újraindította a gazdaságot is" – írta a Fidesz, kiemelve: a magyar kórházak, az orvosok és az ápolók minden beteg életéért megküzdöttek, a járvány legnehezebb napjaiban is mindenkinek jutott kórházi ellátás és lélegeztetőgép.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
30 000 like- otok már van...Hogy rohadnátok meg a Gazdaállattal együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
A fidesz annyit hazudott már eddig is a magyar társadalomnak, hogy az már magában hazaárulás, minimum 100 év fegyház. Ez már nem oszt, nem szoroz.
division
@Horizont: Engem érdekel, és jobbulást a férjednek, remélem sikerül ismét visszaszorítani nála ezt a mocskos kórt.
istván irén
ha ez a siker köszi nem kérek belőle 30000 Ember halála siker te beteg állat /bocsi állatok/
division
@Horizont: Az igen.Teszem fel egy hasnyálmirigy rák esetében ennyi idő is elég az elhalálozáshoz.
Aki Én
Az az érdekes, hogy a hazug fideszen kívül mindenki más véleményen van.
kereső
@Horizont: 12:25. Szoritok Neked/Nektek, hogy sikeresen meg lehessen állitani a terjedést, és jobbulást kivánok a férjednek, Neked meg kitartást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.