Az eset Kaposváron történt.

Büntetőfékezett, egy körforgalomban elállta az útját, majd ököllel ütötte a másik autó sofőrjét – Nem hiszi el, mi volt az indoka
Fotó: Magyarország Ügyészsége

A férfi két utast – köztük egy kiskorú gyermeket – szállítva közlekedett a sértett autója mögött Kaposvár egyik négysávos útján, amikor a sértett észlelte, hogy a megengedett legnagyobb sebességet túllépte, ezért fokozatosan fékezni kezdett. A vádlottnak ezért szintén fékeznie kellett, amitől az utasánál levő ital kiborult. A vádlott emiatt ideges lett, majd a záróvonalon áthaladt, káromkodva a sértett mellé hajtott és megállásra szólította fel – írja az ügyészség jelentése alapján az vezess.hu.

A sértett azonban nem tett ennek eleget, ezért a vádlott megelőzte, majd büntetőfékezett előtte. A két autó végül egy körforgalomba ért, ahol a gépkocsijával keresztbe fordult, így megállásra kényszerítve a sértettet. A vádlott ekkor kiszállt az autójából, és a sértett gépkocsihoz ment.

Ott annak ajtaját feltépte, a sofőrt ököllel arcon ütötte, ezután pedig olyan erővel csapta be a gépkocsi ajtaját, hogy a jobb oldali első ülésébe szerelt oldallégzsák kinyílt.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a férfival szemben a felfüggesztett börtönbüntetés, pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására, valamint a vádlott pártfogó felügyeletének elrendelésére tett indítványt.

Forrás: vezess.hu
Fotó: Magyarország Ügyészsége

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az elkövető azzal, hogy keresztbe állt az úton a saját családját nagyobb veszélybe sodorta, mint egy kilöttyent ital a kárpiton.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Horizont: Pár éve volt hír, hogy Budapesten a vadászpuskával lelőtt valaki egy sofőrt, mert az nem haladt előtte vagy valami ilyesmi. Persze hülyék mindig voltak és lesznek. Nem újdonság ez.
csak úgy....
@Emmersson71: kiborult a kiborult pia miatt..,itt az elkövetö és a károsult is szellemileg shikari..
kishonda
Felfüggesztett? Így lesz közlekedési morál!
simmering73
Ez igen enyhére sikeredett. Ez egy közveszélyes tróger. Ha már börtönbe nem lehet csukni, végleg elvettem volna a jogsit. Ilyen közveszélyes állatnak semmi keresnivalója a közutakon. Vagy megvárják míg embert öl?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.