A REPEDT SARKÚ MELLDÖNGETÉSÉT NYOMATJA A PORTÁL!! =)) Novák Katalin a keddi sajtótájékoztatóján elmondta: a járványhelyzet nem indokolja, hogy digitális oktatással induljon a következő tanév. A tanévkezdés biztonságban elindulhat szeptember elsején, a járványhelyzet lehetővé teszi, hogy jelenléti oktatás legyen ősztől – mondta el Novák Katalin, a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs vezetője keddi sajtótájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék HVG besegít a propagandába

A repedtsarkú tárcanélküli luvnya megint bedobja a trükkjét és a derék HVG meg lelkesen tapsikol hozzá

A derék hvg.hu „Előre hozza a családtámogatások utalását a kormány” című cikke lekendezve számol be róla, hogy Novák Katalin a keddi sajtótájékoztatóján melldöngetve előadta, hogy: „előre hozzák a családtámogatások utalását, a családi pótlék, a gyes, és a gyet szeptemberben esedékes összegei holnap érkeznek meg a bankszámlákra.”!!
Nos a dolog úgy áll, hogy ez bizony évtizedek óta így van, sőt igazából az előírásokból következik, Ugyanúgy mint a nyugdíjaknál az, hogy
ha 12.-e ünnepnap előző nap,
decemberben meg 2.-a
az utalásnapja.
Ez nem zavarja sem a hazudós Katyinkát, sem a portált, mindig lelkesen ünnepelnek, hogy milyen rendes, gondoskodó kormányunk van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.