A minisztérium kérdésre azt közölte, hogy a diákok és a tanárok átoltottsága miatt az idei tanévkezdés nagyobb biztonságban telik.

A pletykákkal ellentétben a kormány nem akar online oktatást szeptemberben

Fotó: pixabay.com

Több szülő is arról számolt be az Eduline-nak, a HVG és a hvg.hu oktatási szakportáljának, hogy „úgy hallotta”, a koronavírus-járvány negyedik hulláma miatt szeptember közepén újra online oktatásra állnak át az iskolák – írja a hvg.hu.

A portál leszögezi, hogy szeptemberi iskolabezárásról nincs szó, és a hogy a szülők értesülése elsősorban folyosói pletyka. Ráadásul a különböző nyilatkozatok alapján a kormány kifejezetten optimista a tanévkezdést illetően.

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden például azt mondta, hogy a tanév biztonságosan elkezdődhet szeptemberben, a járvány jelenlegi helyzete lehetővé teszi, hogy "jelenléti oktatás" legyen.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Minek is, nincs még elég hulla.

A nyájimmunitás úgy 80% körül kezdődik, de az indiai mutációhoz valószínűleg ez sem elég, lsd Judea.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Minek is, nincs még elég hulla.

A nyájimmunitás úgy 80% körül kezdődik, de az indiai mutációhoz valószínűleg ez sem elég, lsd Judea.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: te beteg vagy...mondjuk mindig is sejtettem,ha már női névvel nyomulsz...mutass már egy linket, hol sikerült izolálni a vírust...melyik laborban...érdekelne???
balos
A kurmány még migránsokat sem akart akik elveszik a fostalicskáik elől a munkát!Most pedig már több tizezren röhögnek a munkahelyükön!Szóval amit kimondanak annak az ellenkezőjén sem lepődik meg,aki tudja,hogy mennyit ér a szavuk!A lepkefing nagyobb értákkel byír,mint a turulbasznádi kipcsakok szájfosása!
Rockxy
a nyájimmunitásnak nevezett izé eleve megvan, mert a "nyáj" egészségesen élő és gondolkodó-érző tagjai nem betegednek meg, vagy csak köhögnek egyet-kettőt néha.
a "nyáj" nyavalyásabbik (nem sértés!) részét pedig lehet oltani, távtartani, maszkolni, satöbbi, előbb-utóbb meg fog betegedni!
division
@Peller Anikó: Októberben újra digitális lesz az oktatás.
division
@Aki Én: Visszatérünk rá majd akkor.
jesz
nem akar online oktatást szeptemberben...hát persze hogy nem, majd novembertől...

Addigra lesz elég fertőzött.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: 11:43, Jól látod, álá borban az igazság. Iszol te eleget?
levarosbukta
@jesz: persze hogy nem akar szeptembertől, itt a csuháskongresszus, itt a lölőlagzi, meg a semjénféle vadászati marhaság. Ha ezek elmaradnának a lezárások miatt kitörnék a nyakát :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.