A Blikk.hu exkluzív fotókat közölt a szex- és drogbotrányba keveredett volt európa parlamenti képviselőről, aki most jogi lépéseket fontolgat.

A HVG.hu cikke szerint Szájer azt írta, hogy a lap róla szóló cikkében valótlan állítások és magántermészetű személyes adatok szerepelnek.

Felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarországon a személyes adatokat, a képmást és a magánélethez való jogot törvény védi, azok megsértése törvénytelen. Az eljárás megindítását azzal indokolta, hogy sem a képek, sem az adatok nyilvánosságra hozatalához nem járult hozzá, ezzel a lap megsértette a személyiségi jogait.

Jogi úton torolná meg Szájer József a Blikk nyaralós lesifotóit

Szájer József Varga Judit Igazságügy miniszeterrel – Fotó: Facebook

A bulvárlap szerda reggel tett közzé fotókat, amelyeken Szájer rövidebb szakállal és lefogyva volt látható balatoni, saját stéges nyaralójában, azzal a szöveggel, hogy a volt politikus „itt bújt el a szexbotránya után”.

A Fidesz-alapítótag és az Alaptörvény szerzője azután mondott le EP-mandátumáról, hogy a kijárási szabályokat megszegve részt vett Brüsszelben egy szexpartin (amelyet ő maga házibulinak nevezett). A helyszínről az ereszcsatornán menekült, de elkapták a rendőrök, ráadásul drogot is találtak a táskájában, amelyről azt állította, hogy nem az övé.

Forrás: HVG.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@magyar1: Nem közszereplő, csak közönséges bűnöző.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
Jogi úton megtorolja azt hogy meglátja a nép,hogy egy saját stéggel rendelkező kétszázmilliós balatonparti nyaralóban bújkál?Ha jól tudom a parti ingatlanokat megcsonkították,mert a balaton mindenkié!Vagy vannak kivételek?Jogi úton ezeket a kivételeket kellene rendezni.
Arról nem is szólva hogy a saját stégjéről megy lubickolni és fertőzi a vizet a barna vazelinnel.
Mit szól ehhez Áder Jancsi a vizek megmentóje?
Málna
@human: Ritka hülye kérdés. Már bocsánat...
human
@Málna: Hagyjuk ezt az ál bocsánatkérést és esetleg a semmit mondó minősítésen túl leírhatnád hogy ítéled meg Szájer Józsefet és általában a fideszes képmutatást a kereszténységről, a család fontosságáról, erkölcsről?
Málna
@human: Szájerrel az egyetlen problémám, hogy kábítószert találtak nála. Semmi más. A Fidesz pedig úgy általában még mindig sokkal hitelesebb és szimpatikusabb nekem, mint az ellenzék. Minden hibájuk ellenére.
De az előző kérdésed tényleg nagyon béna volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.