Egy 22 éves férfi két éve szilveszterkor halálra gázolta, majd magára hagyta az M3-as autópályán a fiatal B. Katát.

Tragédia kapcsán hallgatták ki a Tankcsapda gitárosát és Győrfi Pált
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Bors idézte fel, hogy Kata és szerelme két éve, egy újévi szilveszteri Tankcsapda koncertről ment hazafelé szerelmével, azonban a fiatalok út közben összevesztek, ezért Kata kiugrottaz autóból, rázárta barátjára a kocsit, majd dühösen sétálni kezdett az autópályán.

Ezután gázolta el az éppen hazafelé tartó férfi, V. Martin, aki ahelyett, hogy megállt volna segíteni, padlógázzal továbbhajtott, sorsára hagyva Katát. 

Katát a szintén hazafelé tartó Tankcsapda egyik tagja, a gitáros Sidi találta meg.

A fiatal férfire 10 hónap, 2 évre felfüggesztett fogházat javasolt az ügyészség, abban az esetben, ha lemond a tárgyalásról, és elfogadja azt, amivel vádolják. Ő azonban semmit nem ismert el, abba kapaszkodnak ügyvédjével, hogy csupán élő személynek lehet segítséget nyújtani, szerintük viszont Kata az élettel összeegyeztethetetlen sérülést szenvedett.

Forrás: Borsonline.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nils Holgersson
V. Martin cserbenhagyta az általa elgázolt személyt! Meg sem győződött arról, hogy esetleg még életben van-e! Rögtön továbbhajtott...
Úgyhogy a magyarázata NEM fogadható el, mely szerint: "csupán élő személynek lehet segítséget nyújtani..."
Csizmás Kond
...az ilyennek nem felfüggesztett kell hanem tényleges...még akkor is ha egy ketyós liba a sztrádán bóklászik részegen vagy drogoson...mert a baleset az mindig megállásra kötelez.
vacsi
" 10 hónap, 2 évre felfüggesztett fogházat javasolt az ügyészség"
Ez komoly?! Az kellene így elgázolni, és ott hagyni, aki ilyet kitalál! Micsoda ítéletek ezek?! Egyáltalán: ítéletek, vagy avalami vicc?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.