Mostantól külön nyomoz a rendőrség a Borkai Zsoltot prostikkal lebuktató Ördög ügyvédje blog szerzője és a volt győri polgármestert zsaroló társaság ügyében – tudta meg a hvg.hu.

Borkai kontra Ördög ügyvédje: fordult a kocka a nyomozás során
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Zsarolással azokat az embereket gyanúsították meg, akikről kiderült, hogy közük volt a felvételek elkészítéséhez, illetve Borkaiék megzsarolásához. Ugyanakkor az már a nyomozás korai szakaszában is nyilvánvalóvá vált, hogy Borkaiék zsarolóinak nincs köze az Ördög ügyvédjéhez.

Az Ördög ügyvédje bloggal a rendőrség összefüggésbe hozta a DK-s Czeglédy Csabát, valamint egy H. Csaba nevű férfit, de mivel a zsarolási ügyet és a személyes adattal való visszaélés miatt indított ügyet együtt nyomozta a rendőrség, így úgy tűnhetett, mintha Czeglédyék benne lettek volna Borkaiék zsarolásában, noha ezt még a rendőrség sem gyanította. 

A két ügy szétválasztásától azt remélik, jobban halad majd a nyomozás.

Forrás: hvg.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A végén mindenki bűnös lesz csak borkai nem. Csak ne hogy a végén még kártalanítsák is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Emmersson71: Nem emlékszel, a zsarolásnak állítólag részese volt egy Nemzeti Focista is.
magyar1
@Macskaszem: Annak idején én ugyanezt hallottam a Mercédesnek eladott földekről is, valaki azokat is potom pénzért felvásárolta és drágán eladta a mercinek.
Yoda69
Borkai ellen miert nem nyomoznak? Kábítószert fogyasztott, kurvakat cipelt a yachtra közpénzen, sikkasztott. Mi kell meg?
A fideSSesek nagymamat sittre vagtak mert kiflit lopott a kozertben. Az aki milliardokat lop el kituntetsben reszesul a NER allamban.
fűre lépni szabad
Az ördög ügyvédje igazat írt?
Igen.
Akkor mi a gond?

Remélem gyűjti az anyagot és a választások előtt ledobja az atombombát, amit korábban mindenki Simicskától várt, de aki közben beszart és nem merte, inkább megvetette magát aprópénzért az alkoholista tetü.
fűre lépni szabad
@sgl: Reméljük azért, mert beárazta az akkori helyzetet és úgy ítélte meg, hogy később nagyobbat fog szólni.

Nyilvánvaló, hogy sokan kevesebbért ülnek börtönben, mint amit Rogán elkövetett eddig. Ha eltűnik végre picsába, a romlottságába belerokkant féloldalára lebénult, a maffiakormány ügyvédje, P. Péter gyanúsított, minden ki fog derülni.
De ehhez kormányváltás kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.