A Momentum miniszterelnök-jelöltje az általa ismert legutóbbi felmérés alapján - amelyet a Závecz Research készített az Ideával közösen – úgy látja érdemi esélye van az előválasztáson – írja a 444.hu.

"Ennyi embert nem lehet elárulni" – Fekete-Győr András nem lép vissza az első fordulóban
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Ezt azzal támasztotta alá a Jelennek adott interjújában, hogy a felmérés szerint hatból a negyedik helyen áll a jelöltek közül, 12 százalékon.

Nyilvánvaló, hogy egy versenyzőnek lépésről lépésre kell menetelnie, és már látszik, hogy fölzárkóztam, így a következő részcélom az, hogy bekerüljek a második fordulóba. Ennyi embert, amennyi a politikai generációváltásban hisz, nem lehet elárulni

- jelentette ki Fekete-Győr András.

Ezért a visszalépésen sem gondolkodik. Azt sem árulta el, hogy kit támogatna a második fordulóban, ha neki mégsem sikerülne továbbjutnia:

Szerintem ilyen helyzetben jó döntést csak akkor tud hozni egy politikus, ha lezárult az első forduló. Hiszen több miniszterelnök-jelölti vita is lesz, és nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a többiek mit és hogyan képviselnek. A legtöbb választó számára vagy akár az én számomra sem mindig világos ez.

Azt mondta, hogy a visszalépési politikájukból sem következik automatikusan, hogy Karácsony Gergelyt vagy Jakab Pétert támogatnák.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Minő szerencse, hogy O.V. oly tehetséges, hogy lassan utolsó helyre "kormányozza kis hazánk gyors naszádját!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Tulajdonképpen kérte valaki, hogy lépjen vissza? Erről nem szólt a fáma sehol. Gyüjtse összze mind a hét jelölt a 20 ezer ajánlást, azután hajrá! Lehet mérkőzni- a Partizán (Gulyás Márton) szervez jelölti vitát/kat, mi meg a választók ezek után majd szavazunk/választunk az előválasztáson. És csak!! egy maradhat!!!
NKF
Majom parádé az egész!Heten vannak mint a gonoszok!Szart sem érnek,heten!
rokker33
@Shikari: Hát igen. Moslék koalícióra nem szabad szavazni. Még a 2000 res években nem volt ilyen moslék a politika mint mostanában.Akkor tisztességesen beszéltek egymással a parlamentbe is rend uralkodott. Mostanában kész cirkusz,ami sokba kerül az adófizetőknek!
Nessy
Ja, kérem tért hódít a népnemzeti keresztény jobboldali védendő kulturális stílus, Bayer elvtárs, és a királyi média támogatásával. A vadhajtások, pestisrácok, durbinccsal együtt professzionális szintre fejlesztették.
Mai termés a cikkhez: " bohóckodó nyomik, moslék koalíció, szart sem érő emberek". már csak az efftárs hiányzik.
Néro
sgl
Valójában igaza van.
Szerintem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.