Dezse Balázs, a Pesti Srácok és a Pesti TV tetovált üdvöskéje, egy akkora öngólba szaladt bele, hogy arra talán már szavak sincsenek.

A Pesti Srácok szerzője akkora öngólt rúgott, hogy arra szavak sincsenek – mutatjuk
Kép:YouTube

A kormányközeli oldalak, most előszeretettel viccelődnek azon, hogy Karácsony Gergely nem tudja leírni a saját nevét sem. Ennek oka egy kép, amelyen az R betű L-nek néz ki.

A Pesti Srácok szerzője akkora öngólt rúgott, hogy arra szavak sincsenek – mutatjuk
Kép:Facebook

A főpolgármester Dunakeszin alkotta meg ezt a mesterművet, ahol Dorosz Dávid társaságában találkozott aktivisták egy csoportjával.

- írta a képhez Dezse, ám a poszt szövegét neki sem sikerült leírnia. Mutatjuk is:

A Pesti Srácok szerzője akkora öngólt rúgott, hogy arra szavak sincsenek – mutatjuk

Több lehetőség is van. Vagy ennyire szolidáris a főpolgármesterrel miközben lerántja róla a leplet, vagy Dezse Balázs is 99%-ban Karácsony, ami azzal járna, hogy több mint 98%-ban viszont Gyurcsány. Vagy csak egész egyszerűen nem olvassa el, amit kiír. A döntést az olvasóra bízzuk! 

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
aki másnak entyembentyem az maga bele potty..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Aki Én: Ne védd a védhetetlent! Kamugeri diszlexiás, azok csinálnak ilyet!
Aki Én
@Gyurka80: Félelmetesen buta ember vagy, azok csinálnak ilyet.
Gyurka80
@Aki Én: Mit csinálok? Nem értek egyet veled, mert hülyeséget írsz?
percsi
@Gyurka80: Bárcsak az Orbán és bandájának annyi hibája-vétségé lenne, mint Karigerinek, az ország népe nem lenne felháborodva, nem akarna kormányváltást.

Minden írástudó embernél előfordult már, hogy nem vett észre egy olyan apró hibát a más által leírt adataiban, mint a jelenlegi "szenzációs" hírben, a betű kis hasija lemaradt. FELHÁBORÍTÓ! De csak gyagya embereknek!

@Gyurka80: Inkább háborodj fel a meglovasított milliárdok miatt, a te érdeked is, hogy visszakerüljenek! Ja, és ha már leírsz valamit, nézd át, hogy nem tévesztettél el egy-egy betűt, most nem hiteles a felháborodásod.
Gyurka80
@percsi: Nyanyákat nem lehet meggyőzni, hogy nincs igazuk! Ezt csak ti hiszitek, hogy fel van háborodva a nép! Biztos nagyon felháborodtak akik CSOK-ot kaptak, meg családi autó vásarláshoz támogatást, gyerekkedvezményt , rezsitámogatást stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.