Mi lesz most a milliárdos vagyon sorsa? Ezt találgatja mindenki, amióta néhány napja meghalt a milliárdos gyémántkereskedő, dunakiliti kastélytulajdonos, dr. Csebi Pogány Alajos. A dúsgazdag férfit szinte mindenki szerette, idős korára azonban szinte teljesen egyedül maradt, miután tragédiák árnyékolták be az életét. Gyermekei közül kettő is drámai körülmények között hunyt el, egyik feleségét is elveszítette: nem tudni, kire szállhatnak most a milliárdok.

(Forrás: blikk.hu, RonaGyuri által)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"mindenki csak találgatja, mi lesz milliárdjai sorsa"

A Fideszes maffia megoldja majd ezt a problémát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ne izguljatok a kormánynak meg van erre az ember: Kósa Lajos!! =))
Dr. Proktor
Így vagy úgy, de Orbán és köre lesz az örökös!
Horizont
@csipetke: Papíron így van de a gyakorlatban nem csinálják így. Senki nem nyomoz,nem keres, csak az adott család vagy csak aki jelentkezik vagy valaki bemondja xy nevét. Most persze nem a milliárdosékra gondolok.
Mikor mi ezt a lakásunkat megvettük szegény tulaj aznap halt meg amikor megnéztük a lakást. Kiderült hogy a két felnőtt gyereke mellett az első házasságából is van egy lánya. Az visszautasította az örökséget erre rászállt a 4 gyerekére akik kiskorúak voltak. Több mint 7 hónapig húzódott gyámhatóság meg minden.
Apósom amikor meghalt kiderült, hogy a 2 házát a második feleségének ajándékozta a halála előtt pár hónappal. Már nem volt teljesen magánál. A jegyző elfelejtett felvilágosítani bennünket, hogy meg lehetett volna ezt támadni ha bizonyos időn belül történt. Olyan szinten megy a fejetlenség örökösödés ügyben is elképesztő.
csipetke
@RonaGyuri: 07:46@Horizont: 08:41 Persze. Igazatok van,orbániában másképp mennek a dolgok. Csak eszembe jutott,hogy egy ismerősünk Ausztriából örökölt egy távoli rokona után,és az ausztrálok sokáig nyomoztak,mire rátaláltak. De az egy más világ. Becsületes...
csipetke
@csipetke: jav: Ausztria= Ausztrália
verőce21
Majd ki fog derülni a vagyon sorsa a végrendeletéből, ha az ügyvédje felolvassa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.