Ahogy arról korábban beszámoltunk a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét Huth Gergely, a Pesti Srácok nevű kiadvány főszerkesztője is a mellére tűzheti. Ezen akadt ki közösségi oldalán Jakab Péter.

Jakab Péter összeszólalkozott a PestiSrácok újságírójával – videóval
Fotó: Facebook

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere adta át a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetést a kormányhű médiaszemélyiségnek az állami ünnep alkalmából a Pesti Vigadóban.

Jakab Péter közösségi oldalán azt írta:

És akkor megkaptam a fideszes pestisrácok "újságírójától" a kérdést: hány százalékban vagyok zsidó?

A pestisrácok főszerkesztőjét közben lovagkereszttel tüntette ki a kormány.

A megosztott videón Jakab arról kérdezte Vésey Kovács Lászlót, hogy a "A Jakabból, hogy lesz Jákob?" az újságíró szerint ez csak egy sima "név vicc" volt. Jakab kérdésére, miszerint mi volt benne a vicc, Vésey azt a választ adta, hogy "egyéni ízlés kérdése, semmiféle származási ügy nem volt benne". Azt is megjegyezte, hogy szerinte mérsékelten vicces volt a Jákobozás.

Kisebb vita kerekedett annak kapcsán, hogy Jakab szerint a "Fidesz által szponzorált médiumoknál mérsékelten vicces valakinek a nevével és a származásával viccelődni".

Vésey továbbra is azzal érvelt, hogy nem volt ebben semmiféle származási ügy, és a kollégája, aki többször is Jákobozott nem mellesleg "fél zsidó".

Nem tudom Ön mekkora százalékban, mekkora hányadban zsidó? Ha már itt tartunk.

- szegezte Jakabnak a kérdést.

Jakab Péter a bejegyzése alá kommentelve még hozzáfűzte:

A felvétel amin a "riporter" Vésey Kovács László látható. Ez akkor az echo tv-nek sem fért már bele és levette őket a képernyőről. A pesti srácok viszont nyíltan közösséget vállal ilyen magukat "riporternek" nevező emberekkel.

A kommenten pedig egy videót is megosztott, amin többször is elhangzik a "Jákob Péterezés"

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook / Jakab Péter

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen ilyenek miatt ünnepli ártunk és qurmányunk ezeket a trógereket! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Prostitúcióért lovagkeresztet adományozni olyan, mint kurvának liliomot adni. De nem is lehetne szebb jelképe a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, amelyben az ország leggazdagabb embere a miniszterelnök, akinek a közvagyont kellene őriznie, a legnagyobb hazug az igazságügyi miniszter, a legbunkóbb a diplomácia vezetője, a háta mögött Balognénak nevezett mintafeleség a családi miniszter, akinek borzasztó önteltséget és beképzeltséget árasztó, undorító és állandóan erőltett, iszonyatos és vérfagyasztó mosolyával gyerekeket lehet ijesztgetni és terhességet lehet elhajtani."
nepszava.us/a-lovagkereszt-a-prosti-sracoknak-a-gyermekrontassal-azonos-kategoria/
Gyurka80
@Yoda69: Senki nem holotagadó, de NEM kell titkolni ha az, berlinben mondták nekik ne viseljenek kipát az utcán.Jákob peti pedig azt mondta az ,észbelileg meg nem 100-as!
Yoda69
Azzal, hogy ennek a naci szarnak adtak a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét, azzal azokat alázzak meg akik korábban megkaptak ezt a kitüntetést.
Ez épp olyan megalázó, mint a nemzet patkányának Kossuth-dija.
Gyurka80
@Béla333: Igen TI agymosott birkák vagytok!
Emmersson71
Hm..tényleg csak a tények kedvéért, ha a Jakab-Jákob szópárban a második név nem utal zsidóra, akkor mi a vicc ebben nekik?!

Nyilván költői a kérdés..mi is tudjuk, ők is tudják, hogy tudjuk, illetve mindenki tudja, hogy de.
Épp csak gyávák ahhoz, hogy bevállalják azt, hogy bizony zsidó poén volt - most még..mert ha lesz elég társadalmi támogatottságuk, akkor az ilyen puhos taknyok lesznek a kerületi fajvédő parancsnokok :(
vitriol
A pestisrácok már többször bizonyította: elvtelen firkászok hada, akik csak akkor nem vesztenek pert, ha nem perelik be őket. Egyébiránt az orbánkormány néhány kitüntetettje nem nyerné el a köz megbecsülését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.