A Fidesz kommunikációs igazgatója egy showműsornak tartja a baloldali előválasztást, amelynek "rendezője és főszereplője" Gyurcsány Ferenc.

Az előválasztás egy showműsor – Hollik továbbra is Gyurcsányt látja mindenben
Fotó:Soós Lajos MTI/MTVA

Hollik István szombaton Tihanyban, a Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón, amelyen Márki-Zay Péterrel, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökével, Hódmezővásárhely polgármesterével folytatott vitát, arról beszélt, hogy:

az előválasztás eredménye és a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt személye már "le van papírozva", utóbbi "egészen biztos, hogy Gyurcsány Ferenc embere lesz".

Márki-Zay Péter erre azt mondta, az ellenzéki összefogásban Gyurcsány Ferencnek "egy embere van", akivel az anyakönyvvezető kötötte össze.

Az előválasztás lényege, hogy mind a 106 választókörzetben a Fidesz leváltására legalkalmasabb ellenzéki jelölt győzzön

- közölte, megjegyezve, hogy szerinte erre a miniszterelnök-jelölti aspiránsok közül ő a legalkalmasabb.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Soós Lajos

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Engem nem is az bánt, hogy ez az idióta miket beszél. Inkább az a szomorú, hogy ezt az ország fele tényleg el is hiszi. Nem tájékozódnak, nem kérdeznek, nem kételkednek. Elhiszik és kész. Az hogy Orbán még mindig kormányon lehet a társadalmunkat is minősíti. Orbán egy tünete csak annak a betegségnek ami sorvasztja az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@kereső: Hosszan lehetne sorolni az okokat miért tartunk itt. Egyik ilyen személyes tapasztalatom a közmédiával kapcsolatos. Édesanyám nem politizál. Kifejezetten utálja, ha politikáról van szó. Viszont mikor nála vagyok néha visszahallom a kormánykommunikációt. Például, hogy Karácsony alkalmatlan. Rákérdezek, hogy ezt honnan veszi. Hát ezt hallja a rádióban (Kossuthot és Retro rádiót hallgat) és a tévében (M1-et és TV2-t és Isaura TV-t néz). Én persze mindig elmondom, ezek a médiák Orbán szócsövei. Meg is érti, de látszik, hogy azért hat rá a dolog. Nála nincs internet, nincs TV előfizetés. Csak a NER média jut el hozzá.
Sokan csak legyintenek arra amit Orbán a közmédiával művel. Mondván ők úgysem hallgatják. Persze, de milliónyian viszont igen, mert nincs más műsor. Igenis működik az agymosás, de legalábbis a saját tábor terelgetése, hergelése.
kereső
@human: Pedig nagyom sok minden ezen múlik, nem véletlenül szántotta be orbán a legmagasabb példányszámű napilapot, és vette meg az origót,(nem is bocsájtom meg Merkelnek) a figyelőt, ...etc.
tudode
Az EP-ben a Sargentini vita során az "i"-re a pontot még a luxemburgi képviselő is ráteszi
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet

www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0
---------------------------------
.
Amelyről a hazai orgánumok is cikkeznek
.
--- Nagyjából 41 600 találat (0,29 másodperc)
www.google.com/search?q=A+Fidesz+szekta&sxsrf=AOaemvKR-r-92p-zF4aTj6wt4gJ6Fk2QqQ%3A1630262184512&ei=qNMrYaHOHuqC9u8P8NeJ8AI&oq=A+Fidesz+szekta&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAwyBAgjECcyBAgjECc6BwgAEEcQsANKBAhBGABQ2jJY2jJg9EdoAXACeACAAVWIAVWSAQExmAEAoAEByAEFwAEB&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwihwpfz79byAhVqgf0HHfBrAi4Q4dUDCA8
------------------------
.
Amelyet az is igazolhat, amire emlékszünk, hogy imádkoznak a kedves vezetőért,
.
---- Nagyjából 3 020 találat (0,47 másodperc)
.
www.google.com/search?q=ima+orb%C3%A1n+viktor%C3%A9rt+%C3%A9s+magyarorsz%C3%A1g%C3%A9rt&sxsrf=AOaemvJ7kdLtjxnDyyMJYPnxQTgZ675JbQ%3A1630262650997&ei=etUrYdOkPOyI9u8P2JuY6Ag&oq=Ima++Orb%C3%A1n+Viktor%C3%A9rt&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYATIICAAQgAQQsAMyCAgAEIAEELADSgQIQRgBUABYAGCfLmgBcAB4AIABAIgBAJIBAJgBAMgBAsABAQ&sclient=gws-wiz
------------------------------
.
Amelyet az is bizonyít, hogy az ismeretségi körömben is vannak, akik elragadtatással említik a kedves vezető "áldásos/feláldozó" tevékenységét, természetesen nem a 28.500 Ft-os nyugdíjasok, hanem még az államigazgatásból egyre fogyatkozó adományból!
Nessy
@human: Engem a napokban ért "meglepetés". Egy ismerőssel találkoztam, és panaszkodott, hogy a nyugdíja lassan a felét éri a 2010 előtti vásárló értékének. Nem szoktam vele politizálni, de most a tömeg rendezvényekre és innen valahogy a békemenetre terelődött a szó. És itt esett le az állam. Szerinte azok a tisztessége magyar embereket képviselik, és minden szavuk igaz. Aztán mikor elmondtam, melyik vezetőjük milyen pozícióba volt az árkosban, azt mondta, hogy rosszul tudom, nem úgy volt. Itt adtam föl.
human
@Nessy: Most ezzel tényleg mi a francot lehet kezdeni??? Ezért nem hiszem, hogy Orbánékat demokratikusan le lehet váltani. Orbán kihasználja az emberek butaságát, önhittségét. Pont ezért soha nem lesz államférfi.
kissé felnőttem
komunikációs bohoc semmi emberi tartása csak fossa amit a kezébe nyomnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.