Hadházy Ákos független parlamenti képviselő újabb részleteket hozott nyilvánosságra Orbán Viktor és családjának hihetetlen római kalandjairól. A bejegyzés lényegét így lehet összefoglalni: Orbán Viktor a köz tulajdonát a saját tulajdonának képzeli, és aszerint használja is.

Itt vannak Orbánék luxusrepcsizésének újabb mellbevágó részletei, képbe kerül Novák Katalin is

Fotó: Facebook 

A miniszterelnöki családot római vakációra szállító "honvédségi" luxus jet a hazaúton minden jel szerint TITOKBAN LESZÁLLT A HORVÁT TENGERPARTON ZADARBAN. AZ ODAÚTON PEDIG SZINTÉN TITOKBAN BRAC SZIGETÉN VEHETETT FEL UTASOKAT

- írja a független parlamenti képviselő.

Majd így folytatja: a repüléseket követő oldalon egyértelműen látszik, hogy a Rómából 11.48-kor felszálló, 607 lajstromjelű Falcon7X luxus jet az Adria fölött elérte a 30000 láb utazó magasságot. Majd rövidesen süllyedni kezdett és 12000 láb magasan 12.07-kor KIKAPCSOLTA A TRANSZPONDERT (JELADÓT). EZUTÁN 40 PERCCEL ZADART ELHAGYVA KAPCSOLTÁK BE ismét az azonosítást, majd 33000 lábig emelkedve utazott tovább Ferihegyre tartva, ahol 40 perc múlva már landoltak is.

Tegnap írtam az odaútról, de akkor még sajnos nem vettem észre, hogy az odaúton Brac sziget repülőtere fölött ugyanilyen esemény történt

- írja Hadházy.

A magasságvesztésnek és a jelentős időveszteségnek lehetne oka valamilyen műszaki oka is, de természetesen sokkal valószínűbb, hogy odafele Brac szigetén, visszafelé pedig Zadarban landolt egy villámgyors kitérőre a gép, hogy utasokat vegyen fel/tegyen le majd induljon azonnal tovább.

Hétfőn kérdéssel fordulok az Honvéd Utazási Irodához, hogy történt-e az úton repülési esemény, technikai hiba, ha nem, akkor mi volt az oka a kitérőknek. Azt is fontos tisztázni, hogy miért kapcsolták ki a pilóták a transzpondert (ezzel valamennyire veszélyeztetve a biztonságot is), utasította-e őket valaki erre. Továbbá természetesen rákérdezek, hogy kik voltak a repülőn és milyen célból. A római vendéglőben lefotózott miniszterelnöki család repülőútja enélkül is komoly kérdéseket vet fel. A "hivatalos út" célja enélkül is sántít.

A miniszterelnökség szerint ugyanis Orbán a katolikus törvényhozók konferenciájára utazott ki feleségével és gyerekeivel. Erről azonban a fotó nyilvánosságra hozása előtt semmit nem kommunikáltak. Ráadásul Novák Katalin fotózkodott a pápával, Orbánról azonban nem jelent meg fotó a kongresszusról. Orbánról egyetlen fotó jelent meg, ahol egy lépcsőn ülve beszélget Novák Katalinnal és egy kis olasz fasiszta párt vezetőjével. Ez a római családi kiruccanás így biztosan egy hungarikum.

A képviselő szerint a honvédségnek sok mindent tisztáznia kell, persze ha nagy nehezen válaszolnak is majd, akkor is titoktartást fognak követelni. Így egyelőre csak sejteni lehet, mi történhetett: Budapestről Novák utazott hivatalos útra Rómába, de ha már ott repült el, Bracban felvette az ott nyaraló miniszterelnököt és kedves családját.

Mivel a fotó lebuktatta őket, szóltak a kis fasisztának, hogy gyorsan mentsék meg Európát és a helyzetet. Majd hazafelé Zadarban lerakták a miniszterelnöki családot, hogy folytassák a nyaralást (hajókázást?)

Ezzel a repülővel amúgy kb 9 millióba kerül egy ilyen út, de ha valóban Novák utazott vele, akkor " csak" a horvát tengerpart és Róma közötti szakaszon használhatták családi nyaralásra, írja az egykori fideszes politikus.

Címlapkép: Facebook

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Tehát a lényeg. A katonai luxusgéppel ami honvédséginek lett megvéve de kormányzati használatban van elment Rómába út közbeni kétszeri transzferrel hogy elvigye Novák Katót hivatalos útra ami nem az volt és elvitte orbánt a feleségét a katona fiát és egyik lányát és amikor mindez kiderült gyorsan nyomattak mind a kettőnek egy hivatalos szart rá.
Én a mai napig meg vagyok győződve, hogy Demeter Márta orbán Sárát "látta" a katonai repülőn.
Ezek mindent úgy használnak mintha minden a sajátjuk lenne. Mert az is. Mert az is???
A tárca(bárca)nélküli asszonyságról úgy szól a fáma hogy orbán kedvence (:DDDD) kedvesét mégse akartam írni ...Lévaival kibeszélgették magukat az úton:)))
Semmiből semmi bajuk sincs , imádóik imádják őket ha fejükre szarnak egyenesen akkor is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: Mindig ezt fújod. Ritka unalmas vagy, még itteni viszonylatban is.
Aki Én
@Málna: Meg kellene újulnod.
Ha majd nem az ostoba, hazug propagandát fújod, hanem gondolkodsz, beszélgethetünk másképp is. Így nincs értelme.
Elég egybehangzó itt a rólad alkotott kép. Csak te hiszed, hogy nem vagy totál árulkodó, egy nyitott könyv.
verőce21
Úgy tudom, a MÁV-nál dolgozók közvetlen hozzátartozói is ingyen utazhatnak... ez is állami... :)
Nyírfa
@kereső: tegnap, 09.27

Ez a lényeg.
Yoda69
@verőce21: Sőt, a nyugdíjasok is ingyen utazhatnak a BKV járművein, de a 14 év alattiak is.
Akkor szerinted orban es a pereputty jogosult állami járművek ingyenes használatára?
Gazella
@verőce21: te balfasz... máv dolgozóit s hozzátartozóit még véletlen se sorold ide!! Legtöbb hozzátartozónak van munkahelyi bérlete. Köztudott hogy nagyon régóta van ingyen MÁV igazolvány... csak azóta van hozzá pár utasítás, hogy mikor is lehet használni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok