Jakab Péterrel, a Jobbik elnökével készített interjút a Blikk.hu. Az interjúban szó esett többek között a Facebookos szócsatákról is. 

Jakab Péter nem bírja elviselni, ha gúnyolják választóit

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ha valaki a személyemet gúnyolja, azt elviselem. Ha a választóimat, azt nem. Kocsis bugyuta verse válaszra sem méltó. Azt viszont nem hagytam szó nélkül, amikor Deutsch Tamás gúny tárgyává tette az akciós tescós újságot, mondván, biztosan azt olvasgatom nyáron, hogy tudjam, hol olcsó a párizsi. Ő ezzel a választóimat gúnyolta ki, akik a jelenlegi árak mellett kénytelenek a reklámújságokban keresni az akciókat, hogy kijöjjenek a pénzükből. Ez pedig a kormány szégyene, nem a választóké.

- idézte fel sérelmeit a politikus. 

Jakab szerint mivel a köztévében nincs megszólalási lehetőségük, és a parlamentben is csak korlátozottan, nem sok felületük marad arra, hogy üzenjenek az ellenfeleinknek.

Forrás: Blikk.hu 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
@Pegero: A dolgot még viccesebbé teszi, ha ""melegételt"" éppen a Melegmálé ajánlj. Mintha vakok reklámoznának napszemüveget.
Nessy
@Pegero: Minő intelligens versike! Könnyű itt kigúnyolni azon nem keveseket, akik bizony keresik az akciókat, mert az élelmiszer, gyümölcs, hús. és lassan a kenyér ára is egyre magasabb! A nagy családok, kiskeresetűek, nyugdíjasok, sokszor az akciós újsággal a kezükben vásárolnak! Jakab róluk beszélt, amikor azt mondta, nem őt, hanem azokat sérti Deutsch szövege. Tényleg egyik másik szövegéért megérdemelné, hogy valaki megismertesse a tökön rúgás élményével!
Nessy
@Pegero: Jó. Akkor vágja valaki úgy képen, hogy a fogai körmérkőzést játszanak a bennmaradásért! A "családfát" nem bántjuk! :-))
Nessy
@Pegero: Ez jó! Tudod, Tompika egy költői lélek! Ere Arany, agya Tompa! Vele költőien kell bánni. :-))
ómió
Parizerbohóc szerint, bizony, a bolsevista-kisnyilas "rajongó" korunk ideálja!
szaboria1
Mikor volt a fidesz kisemberek jónak tevője? Akkor amikor választások vannak, mert akkor egy kis alamizsnával megtudja venni őket. Pláne úgy, hogy a roma szervezetek ilyenkor vannak bedobva.
Nessy
@Shikari: Lesz könyv égetés, és nyilvános autodafé a Kossuth téren? Hiszen szerinted is irtani kell, aki másképp gondolkozik, mint a népnemzetikeresztényjobboldal! A "liberálfasiszta" jelző kb. azonos a szűzqrvával.
Nessy
@Shikari: Ez aztán a keresztényi "megbocsátás, felebaráti szeretet!" Kellemes gyűlölködést!
csak úgy....
@Shikari: Egyszer volt egy nagy csoda,
neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,
még jutalmat is kapott,
így hát egy se ment oda,
meg is szűnt az iskola.

tehát ezért nem melózol mostanában tanár úr,- megszünt az állásod!:)
mindent értek tibim..
verőce21
Jakab Péter választói? Jakab mögött már rég nincs ott a Jobbik párt!
Nem is beszélve szavazóikról! Elképzelhetetlen, hogy egyetlen ős-Jobbikos szavazó is a komcsikra, bolsikra, libernyákokra X-elne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.