A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki válófélben lévő feleségét a kocsijába kényszerítette, majd egy félreeső helyen bántalmazta.

A férfi elővett egy kést, amit a nő nyakához szorított: itt a vádemelés története

Fotó: pixabay.com

A vádirat szerint a férfi és a nő több évtizedig voltak házasok, de a kapcsolatuk megromlott, a nő pedig 2021 áprilisában elköltözött közös lakóhelyükről, majd május elején megindította a válást is – olvasható a rendőrség honlapján.

A férfi, aki nem tudta megemészteni, hogy tönkrement a házasságuk, a költözés után naponta több tucatszor hívta a nőt telefonon.

A beszélgetések során többek között azzal is megfenyegette, hogy bántódása esik, ha megtudja, hogy van valakije.

A hívások a nőben komoly félelmet keltettek. Pár hét után már fogadni sem merte a férjétől érkező telefonokat. A fenyegetések hatására a hívásait letiltotta, illetve a közösségi oldalán is tiltó listára helyezte.

2021. május 19-én az elkövető megvárta a nőt annak nagykőrösi munkahelye előtt, majd megragadta az asszonyt, akit arra kényszerített, hogy beszálljon az autójába. Ezután az autóval egy félreeső helyen megállt. Ököllel már vezetés közben is többször arcon ütötte a nőt, miközben további bántalmazással fenyegette, mivel a nő időközben új társra talált.

Az autóval megállva, a férfi elővett egy kést, amit a nő nyakához, illetve az oldalához tartott, közben pedig az élete kioltásával fenyegette meg. A késsel meg is vágta a nő bal kezét, ezután felhívatta vele az új barátját és elmondatta, hogy a férfi megverte, s most majd a barát következik.

Forrás: police.hu

Címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.