Folytatódik az egymásra licitálás, de hol húzzák majd meg a határt?

Jakab Péter előjött a választási ígéreteivel, ezeket nehéz lesz túlszárnyalnia Orbánéknak
Részlet Jakab Péter Facebook-videójából

Miután a múlt héten Orbánék belengették a nyugdíjprémiumot, Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje sem akart lemaradni a fegyelmezett szavazók kegyeiért folytatott harcban.

Az ellenzéki politikus az alábbiakat ígéri, ha kormányra kerül:

differenciált, a bérek emelkedését is követő nyugdíjemelést egyéni nyugdíjszámlával,

a férfiakat is mehetnek nyugdíjba 40 év után,

a rendvédelmiseknek visszaadják a szolgálati nyugdíjat,

szülőtámogatási életjáradékot vezetnek be, vagyis a dolgozó gyermek adójának egy részét az állam helyett a szüleinek adhatja.

Mi lesz erre a kormány válasza? Ingyen sör? Netán örök élet?

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Jakab semmi újat nem ígér. Vagy olyasmit ígér, ami már volt és működött, vagy olyasmit, ami más országokban működik, pl egyéni nyugdíjszámla, vasút rehabilitáció.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Szerintem 15. havi nyugdíjat ígér Orbán.
Peller Anikó
@Emmersson71: Akkor mégiscsak én leszek az elnök, mert én 16. -at igérek.

(Úgy értem csak 16. -at, de ezt ne mondd el senkinek)
peterkelemen
Az, aki még hisz a covid-bűnöző, korrupt, aljas, népirtó politikusoknak az egy tökkel ütött vadbarom.
justhpeter
@verőce21: @NKF: Nektek maradjon meg a "folytatjuk" !
verőce21
@justhpeter: Folytatjuk!
Láthattuk milyen lenne jakobinus, még kormányon sincs, hogyan viselkedett egy munkással, aki éppen dolgozott.
verőce21
Felhívom figyelmeteket, hogy szavazóitok is megvetéssel nézik ezt az elő-előválasztási bohózatot, cirkuszt! Egyre többen pártolnak át a konzervatív oldalra!
Peller Anikó
@kishenceg: álmodik a nyomorúság, konzerv oldal.
nezelodo
Jakab, ha megígéri, hogy visszaállítja a tömegesen bezárt kispostákat, és becsület szavát adja a vasúti szárnyvonalak visszaállítására, nyugodtan elfelejtheti, és senki sem kiabálja meg érte, hiszen Orbán is megígérte, de esze ágában sem volt megtenni. A következő választáson már nemes egyszerűséggel annyit ígért folytatjuk. Azt az értelmesebb választók úgyis tudták, és tudják, hogy mit folytattak...
rokker33
"Mi lesz erre a kormány válasza? Ingyen sör? Netán örök élet?" Eskü ha adnak örök életet 2x is Orbánra szavazok 22 ben és 26 ban is! De csak az örök élet érdekel sör van bőven xD xD Amúgy nem megvalósithatatlan amit Jakab ígér. Azért a FEGYŐR Bandi meg Karigeri ígér a legtöbbet és azokat tényleg nehéz lesz / lenne megvalósitani!Ez korrekt és megvalositható!
lusta
Jakab semmi újat nem ígér. Vagy olyasmit ígér, ami már volt és működött, vagy olyasmit, ami más országokban működik, pl egyéni nyugdíjszámla, vasút rehabilitáció.
verőce21
@rokker33: (18:21) Át is veszi a Fidesz jákob programjának egy részét, miután megalakul tavasszal az 5. Orbán-kormány. Úgy szokta...,
pl. rendvédelmisek korhatárkedvezménye, a gyerek adója egy részének a szülő támogatására, stb. Ez utóbbi benne is van a jelenlegi intézkedési tervekben...
simmering73
Meg harminc év börit a fideszes főkolomposokra.
justhpeter
@simmering73: Ha ezt betartja, már nem élt hiába !!!
Peller Anikó
@justhpeter: Ugyan már, mindegyiknek csak egy bőrit. Ez lenne a Daily News.
Clavigo
@simmering73: Ez mindjárt az első körben !!! Minden más csak ezután...
justhpeter
@Peller Anikó: Életfogytiglani közmunka a teljes vagyonelkobzás után. Másodlagos haszon lenne, hogy megismerkedhetnek a munkával.
rokker33
@verőce21: Valószínűleg ők nyernek 2/3 al. Ki gondolja komolyan, hogy Orbán ennyi év után csakúgy átadja a hatalmat? Se a 2002 se a 2006 os vereséget nem viselte jól és ez a mentális állapotán meg is látszik, de viszont van annyi esze hogy akár kis csalással is de simán
nyerjen. Igérhetnek kolbászos kerítés vagy pénzesőt az ellenzékiek a szavazatszámlálás Orbán kezében van !
percsi
11 évvel ezelőtti ígéret, ígéret maradt, ezért váltanunk kell, hátha teljesül:

„A kormányváltás utáni elszámoltatásra nagy a társadalmi igény, ami nem csak a tolvajok megbüntetése miatt fontos, hanem azért is, mert véget kell vetni annak, hogy hazánk egy következmények nélküli ország legyen. Ez mindannyiunk érdeke, hogy a következő kormányok egyike se lophassa el közös vagyonunkat.

“Nem fordulhat elő, hogy közmegbízatást teljesítők, akik korrupcióban érintettek, azok megtartják a személyes vagyonukat, miután lelepleződtek.”

– mondta Orbán Viktor, még 2010-ben. Pokorni Zoltán ugyanebben az időszakban arról beszélt, hogy le kell vágni a kezét annak, aki belenyúl a közös kasszába...”

folyt. videó:
thepost.hu/reszletek.php?id=25929
karma1
Ezek mind-mind lejart lemezek - Dobrev joval elobb bejelentette a svajci indexalasu nyugdijkiszamitast, az europai minimalbert, es hasonlo nyalanksagokat, sot, a fegyveres erok es rendvedelmisek kedvezmenyes nyugdijaztatasanak visszaallitasat is, amit orban egy tollvonassal eltorolt.
Szoval Jakab csak ismetelget - orban viszont abban a helyzetben van, hogy azt hiszik, mivel nala van a kassza kulcsa, igy az o igereteire kell jobban szavazni. Az meg senkinek se tunik fol, hogy nem volt meg olyan igerete a puhosnak, amit az elmult 32 ev alatt betartott volna. Amit most megiger, azt ugyis a teljes beszartsag allapotaban teszi, es pont annyira nem veszi komolyan, mint ahogy az eddigieket se vette annak.
ómió
Az ország államcsődbe döntését meg a népzsebit "kifelejtetted", Parizerbohóc!?
karma1
@Mirabilis: Engem nem zavar. egy szerencsetlen troll, akinek hozni kell a leutesszamot - olyan cikkeknel "valaszol" nekem mindenfele sertesekkel, amiket meg csak nem is lattam, nem hogy nem szoltam hozza.
Hat pont leszarom a fejit, az ovet is, meg azoket is, akik hasonloval probalkoznak.
Megtalaltam rajuk a megoldast - azt hasznalom - szamomra nem leteznek...:)
kissé felnőttem
Jakabot nem tudja tulszárnyalni, pedig tőbb milliárdos hiteleket zuditottak a népre. Igaz igy a legolcsóbb nekik 5-6-7 millió rabszolga majd kifizeti
5-10-50 év az nekik nem téma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.