A miniszter szerint nem megengedhető, hogy valaki ilyen kijelentést tegyen. 

"Mélységesen helytelen, amit ő mondott, én ezzel nem értek egyet, és abban a kormánynak is mindig határozott volt az álláspontja, hogy a szexuális orientáció magánügy, és mindenki a saját orientációjának megfelelően szabadon élheti az életét"

– mondta Novák Katalin a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.

Novák Katalin mélységesen elítélte Parragh László homofób, tesitanáros kijelentését

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A családokért felelős tárca nélküli minisztert az RTL Klub kérdezte Parragh Lászlónak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tanévnyitón tett kijelentéséről. Parragh ezt mondta korábban: „nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik”.

Novák Katalin hozzátette: 

"Nem megengedhető az, hogy valaki ilyen kijelentést tegyen. Ez nagyon határozottan ellentétes azzal, amit én helyesnek tartok. Senkit nem lehet a szexuális orientációja alapján negatívan megítélni, pláne nem a nyilvánosság előtt."

Forrás: 24.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szabadság, igazságosság, demokrácia, emberi jogok; Novák pont annyira elkötelezett abban, amennyire azt ő és a kormánya gyakorolja.Ha a magyar nemzet egésze a ló, akkor a NER melyik része a lónak? Hogy finoman fejezzem ki magam, a nemzőszerve. Hofi erre azt mondta, hogy a "lófilé".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Na, ez meglepő. Ilyenkor mindig csendben maradnak. Ez gyors volt és korrekt.
simmering73
Hú de fel van háborodva. Közben jót röhög a markába.
lusta
Veresné hozza a formáját. Mélységesen elítéli és akkor mi van? @simmering73 tökéletesen leírta a jelen valóságot.
Giovanni Alba
Ex Veresné nem fejtette ki az igazság minden szálát. Hallgatólagosan elfogadja, hogy aki homoszexuális, az képes kisfiúkat molesztálni, azaz ráerősít a homoszexualitást a pedofíliával összemosni igyekvő áramlatra.
Persze az is meglehet, halovány lila segédfogalma sincsen a meghatározásokról és az értelmezésről.
A homoszexuális kapcsolat lehet tiszteletreméltó, hiszen két felnőtt közös megegyezésével zajlik, ellenben a pedofília mindenképpen elítélendő.
Talán azt kellett volna elmondani, hogy itt Parragh két dolgot kevert össze. Ha a testnevelés tanár a saját neméhez vonzódik, akkor ahhoz semmi köze, ellenben ha a pedagógus gyerekmolesztáló hajlandóságú, akkor nem szabad oktatási intézmény közelébe se engedni. Katinka úgy háborodott fel, hogy éppen a lényeg felett siklott el.
kereső
Micsoda képmutatás a nemzetes asszonytól! Ez még tőle is sokk! Morus Tamás meg forog a sirjában, hogy egy ilyen "szájkeresztény"-t tüntettek ki a róla elnevezett dijjal.
Eladott Ország
Szabadság, igazságosság, demokrácia, emberi jogok; Novák pont annyira elkötelezett abban, amennyire azt ő és a kormánya gyakorolja.Ha a magyar nemzet egésze a ló, akkor a NER melyik része a lónak? Hogy finoman fejezzem ki magam, a nemzőszerve. Hofi erre azt mondta, hogy a "lófilé".
Klubtag
@kereső: ...a kitüntetés pedig az odaítélő szégyene.
kereső
@Klubtag: Az odaitélő hallja a szép beszédeket, de nem látja a gyakorlatot. Nem is kiváncsi rá, a megerősités meg bizonyára megérkezett a magyar keresztény anyaszentegyház részéről.Nem maguktól találták ki.
Béla333
Akkor melyiknek higgyünk? A majom gombaszedő, homofób baromnak, vagy a szerecsenmosdató "családvédő" Katinkának?
A helyes válasz: egyiknek se!
Klubtag
@Eladott Ország: ...törvénykezni lehet homofób módon, sőt úgy gondolkodni is elvárt a NER-ben, csak hangosan
kimondani nem lehet, mert az ugyebár rontja az egyébként is romokban heverő imázsukat.
Klubtag
@kereső: ...ha egy ilyen jelentőségű kitüntetést egy évben csak egy ember kaphat meg a világon, akkor joggal elvárható, hogy azt az érdemebbje kapja - bárki is terjesztette fel, erősítgette NK arra méltó voltát. Azzal meg vitatkoznék, hogy az odaítélő ilyen tájékozatlan lenne, mondjuk konzultáljon a pápával, ő képben van, hogy mi is folyik itt ebben az országban a keresztényi kormányzás ürügyén (aminek a kitüntetett tevékeny részese).
kereső
@Klubtag: Ez egy keresztény fundamentalista( inkább vallási fundamentalizmusnak mondanám) "magán" szervezet- független a Pápától.
Macskaszem
@Shikari: A meleg tornatanártól rosszul van a parrag, de ha a pedofil pap nyúl a fia alá, akkor minden rendben.
Márpedig messze több pap molesztál gyereket, mint amennyi tornatanár. Már csak abból az egyszerű tényből kifolyólag, hogy a meleg nem gyerekekre gerjed, a pedofil viszont igen.
vacsi
Ha egy tanárról tudni, hogy milyen, akkor azt már híresztelte...
"a szexuális orientáció magánügy," - mindaddig magánügy, amíg nem veri nagydobra!
És ennyit Novák Katalinról...
Klubtag
@kereső: ...a lényegen mit sem változtat, nem engedélyt kérni javasoltam, csak tájékozódni, vagy a te információid szerint nincs semmi informatív kapcsolat közöttük? Akkor ez a plecsni annyit ér, mint ha az iszlám fundamentalisták kitüntetnének egy képmutató muszlim szájkaratést mondjuk a tálibok soraiból
Macskaszem
@Shikari: Mért is? Ha a meleg tanártól félti a kölykét, a pedofil paptól miért nem bazmeg. Mert nem normális, azért. Te se vagy az, de nem számit, hogy te mit böfögsz.
csak úgy....
@Shikari: katitokból buzisimogató lett,erre varrjál gombot tanár úr! :)
Macskaszem
@csak úgy...: Hol tanár ez a kretén, a faiskolába?
csipetke
Parragh csak a gazdájának akart ezzel az idióta pár mondattal csontig nyalni,aztán rosszul sült el.
15:25 Egyetértek. Na itt jön ki,hogy orbán a bugyuta gyermekvédelmi törvénnyel még a saját kutyái agyát is megkavarta. Már sztem egyik se gondolkodik normálisan.
csak úgy....
@Macskaszem: pedíg azt terjeszti magáról..
kereső
@Klubtag: Morus-t VIII. Henrik fejeztette le, miután nem volt hajlandó elismerni az új anglikán egyházat, amely megkérdőjelezte a Pápa egyházi fennhatósgát. Ezért avatták szentté, majd boldoggá. Ha a szervezet, amely Morus dijat alapitott, lehet hogy elfelejtkezett a munkásságáról- humanista filozófusi tevékenységéről. Utópia(sehol sincs ország) cimű műve az utópista szocializmus alapjait rakta le.
A kitüntetésben meg igazad van- valóban annyit ér.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 15:42 ♦ "A magyar kultúra gyerek- és családbarát, ezért papi pedofília sem létezik. Ha már a százalékoknál tartunk, jegyezzük meg azt a kutatást is, amely szerint a katolikus papok 6%-a pedofil. Hogy ez ellen mégis mit tett eddig az egyház? Eltussolta. Azokat ugyanis, akikről kiderült, hogy gyermekeket molesztáltak, nem a hatóságoknál jelentették, hanem áthelyezték egy másik egyházmegyébe, ahol a legtöbb esetben tovább folytatták azt, amit máshol elkezdtek. Az egyház csak a legritkább esetben értesíti a rendőrséget arról, ha valamelyik papjuk szexuálisan zaklatott egy gyermeket, arról már nem is beszélve, hogy az áldozatok többsége – lévén kisgyermekek – évekig, évtizedekig képtelen egyáltalán felfogni, hogy mi is történt velük."
kolozsvaros.com/2019/04/08/a-magyar-kultura-gyerek-es-csaladbarat-ezert-papi-pedofilia-sem-letezik/
csak úgy....
@csipetke: csacsi vacsit nem nehéz összezavarni..:)
Klubtag
@kereső: ...kösz, a háttér-információk egy részét ismertem, de olvastam hozzá más online felületen is.
lusta
Van még egy szomorú aspektusa a bukott csempekereskedő kijelentésének. Feltételezi, hogy a tornatanárokkal, finoman szólva, baj van. Szerencsére a papocskákkal semmi gond.
Málna
@Giovanni Alba: Ő pont, hogy a lényeget mondta. Te kombináltad túl.
Málna
@kereső: Már miért lenne Novák képmutató?
Emmersson71
Le vannak osztva itt a szerepek!
Most ̶P̶a̶r̶a̶s̶z̶t̶ Parragh volt a rossz zsaru, ̶N̶o̶v̶á̶k̶ ̶K̶a̶t̶a̶l̶i̶n̶ Veres István Attiláné pedig a jó zsaru.
Gauntlet
nem ezek hozták meg a törvényt amiben a szexuális bűnözést összevonják az LMBTQ közösséggel? Ő beszél?
hihetetlen !
de legfőképp:
Hiteltelen !
ómió
Pedig Parragh csak az igazat mondta! És az már "homofób"? Ne menjünk már át "liberálisba"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.