Czeglédy Csabát gyanúsítják azzal, hogy ő állt az Ördög ügyvédje mögött – számol be róla a hvg.

Döntött a rendőrség – szerintük Czeglédy Csaba az "Ördög ügyvédje"
Kép:YouTube

A rendőrség gyanúsítása szerint Czeglédy Csaba egyik ismerőse hozta létre 2019. szeptember 22-én a Pornhub nevű videómegosztó oldalon azt a fiókot, majd Czeglédy vagy az ő kérésére egy ismeretlen személy azt a két webhelyet, ahol aztán megjelentek azok a képek és videók, amelyek Borkai Zsolt és barátai adriai hajózásán titokban készültek.

A gyanúsítotti jegyzőkönyv szerint Czeglédy – miután közölték vele a gyanúsítás módosítását – azt mondta, büntetőügyvédként még nem látott olyat, hogy egy gyanúsítást arra alapoznak, hogy vagy ő, vagy valaki más csinált valamit.

Ezt arra reagálva mondta, hogy a rendőrség arra az álláspontra jutott:

az Ördög ügyvédje weboldalt ő vagy az ő kérésre valaki más regisztrálta, de hogy kicsoda, azt a rendőrség nem tudja.

A jegyzőkönyv szerint Czeglédy a kihallgatásán arról is beszélt, hogy mivel a Borkai Zsolt valódi arca Facebook-oldal 2019. október 2-i létrehozásakor használt IP címet nem szolgáltatta ki a Facebook, ezért kétséget kizáróan azt sem tudja a rendőrség bizonyítani, hogy annak az oldalnak a létrehozásakor használt IP cím kinek vagy kiknek az internet előfizetéséhez tartozott azon a napon. (Korábban a rendőrség a Czeglédy elleni gyanút arra alapozta, hogy az ő bankkártyájáról hirdették a Borkait leleplező cikkeket a Facebookon. Ezt megváltoztatták.)

A rendelkezésre álló adatok alapján a jogász végzettségű gyanúsított hozta nyilvánosságra az ügy tárgyát képező kompromittáló videófelvételt, amely különleges személyes adatokat tartalmazott, és amelynek nyilvánosságra kerülése a felvételen szereplő személyeknek jelentős érdeksérelmet okozott

- ezt már az ügyészség közölte kedden, Czeglédy nevének említése nélkül, miután a rendőrség a gyanúsítást módosította.

Ami ma történt, a legsötétebb időket idézi: az ügyészség bűncselekmény határát súroló módon, bizonyítékok nélkül utasította a nyomozó hatóságot, hogy ezt a képtelenséget közöljék. Az időzítés nem véletlen: a Fidesz az ügyészséget felhasználva akar az előválasztásba beavatkozni. Félnek tőlem, de nem félek tőlük

- így kommentálta a lapnak a gyanúsítás módosítását Czeglédy.

Forrás: HVG 
Címlapkép: YouTube

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Jön a választási kampány, Ceglédyt megint választáson kívülire kell helyezni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
kormányváltás után rendőrt,ügyészt a sittre a cigók közé...
CsipkeRózsa
Jön a választási kampány, Ceglédyt megint választáson kívülire kell helyezni.
Qqberci
"az Ördög ügyvédje weboldalt ő vagy az ő kérésre valaki más regisztrálta, de hogy kicsoda, azt a rendőrség nem tudja."

Akkor mire is büszkék a sünök?...
lusta
@sgl: Sőt, a pofátlanság netovábbj amikor azt regölik, hogy bizonyy különleges személyes adatokat tartalmazott, és amelynek nyilvánosságra kerülése a felvételen szereplő személyeknek jelentős érdeksérelmet okozott.
tudode
És akkor ki a patás ördög?
.
----- Döbbenet! Orbán Viktor brutálisan őszinte vallomása a kormányzásról
propeller.hu/itthon/3706102-dontott-rendorseg-szerintuk-czegledy-csaba-ordog-ugyvedje#comments
-----------------------
.
---- Orbán Viktor szánalmas papírtigrisnek nevezte az Európai Uniót 21-06-08
www.youtube.com/watch?v=SjPiuFxCtCI
------------------------
.
A papírtigris 32 éve olvasgat, olvasgat, mindenkiről megvan a véleménye, még Antall Józsefről a néhai miniszterelnökről is:
.
----- Fidesz nagygyűlés
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM
------------------------
.
A műsorpolitika nagymestere megjósolta tökig liberálisan, és nem árult zsákbamacskát!
Nessy
@lusta:Áldja meg az ég! Ha nem csinál kuplerájt a hajóból Borkai, akkor nem lett volna mit "nyilvánosságra hozni", és senkinek nem sérültek volna az érdekei! Tehát a rendőrség szerint nem a kupleráj ténye, hanem a nyilvánosságra hozatal a főben járó bűn. Igaz, hogy nem tudják kinek a kérésére , ki regisztrálta az oldalt, de biztosak benne, hogy Czeglédi az "ördög ügyvédje"! Ekkora ostobaságot még egy kezdő krimiíró sem írna le!
Eladott Ország
Virág elvtárs: Nem akarja még egyszer átnézni a vallomását, Pelikán?
Pelikán: Nem, annyit gyakoroltuk az elvtársnővel, nem akarom!
Virág elvtárs: Egy kis frissítés sosem árt, jó pap holtig tanul. Tudja, ki mondta ezt, Pelikán?
Pelikán: Tudom, tessék ideadni!
Virág elvtárs: Mi egy nagyon szép vallomást várunk magától, Pelikán elvtárs!
Pelikán: Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!
Virág elvtárs: Ejnye, az álmatlan éjszakák...
/Bacsó Péter - A tanú, 1969/
Eladott Ország
A valóság azonban az, hogy a magyar hatóságok, valamint egyre több hazai lap is inkább azzal van elfoglalva, hogy kiderítse, ki is a szivárogtató. Sokan nem szembesülnek azzal, hogy ez az ember azért is tette, amit tett, mert fel akarta nyitni a szemeket, mert bízott abban, hogy a több szem többet lát elve alapján esetleg több csontváz is ki fog még hullani a fideszes szekrényekből. Az elején így is volt, érkeztek az információk, az Átlátszó, valamint még egy-két lap beszámolt Borkai feleségének luxusvillájáról, és bemutatták a volt polgármester körüli céghálót. Azonban az „ügyvéd” hallgatása negatívan hatott, amiért egyre többen megpróbáltak fogást találni rajta.
kereső
"ügy tárgyát képező kompromittáló videófelvételt, amely különleges személyes adatokat tartalmazott, és amelynek nyilvánosságra kerülése a felvételen szereplő személyeknek jelentős érdeksérelmet okozott"- jelentús érdeksérelem, hogy egy qrvapecér éppen lukas zokniban közpénzen dug? Kedves magyar rendőrök- miért hagyjátok , hogy ez az erkölcstelen, gerinctelen hatalom hülyét csináljon belőletek?
lusta
Most már teljesen mindegy. Legyen, aminek lennie kell. Bevallom őszintén és verés nélkül, én álltam az Ördög ügyvéje mögött.
lampa laz
Döntött a rendőrsééég??? Nanemá, itt csak 1 valaki dönthet minden és mindenki felett, ugye tudjuk.
Clavigo
@Shikari: Szerintem te nyáladzol is kommentelés közben..
namihami
Gyanúsítja! Magyarul semmire nem jutott a nyomozás.
Nessy
@Clavigo: Nem elég, hogy félnek, de most mindenkibe belemarnak, akiről úgy gondolják, hogy problémát okozhat nekik. Ami nekem eszembe jutott erről a viselkedésről, inkább nem írom le.
Nessy
@Horizont: Fidesznél? majd egy - két év múlva elvesztik a rágalmazási pert, addig is időt nyernek! Volt már rá precedens! Kipróbált gyakorlatuk!
division
@Pálinkás Pál: Azt gondolod még élsz úgy 50 évet? :-)) A Fidesz leváltása nagy eséllyel csak Orbán halála után lesz esedékes.
human
Nem csípem ezt a Czeglédyt, de nagyon látszik ahogy a rendőrség rendkívül erőlködve próbál kiizzadni egy újabb eltartóztatást a választások előttre, hogy legyen vágókép a közmédiába.
Gauntlet
Súlyosan fóbiás vadbarmok vezetik az országot, akik ráadásul kijelentették hogy nem engedik leváltani magukat!
Totál káosz!
Gauntlet
@division: Nem szabadna hagyni!!
Talpra magyar , hi a haza!!!
Nessy
@Pegero: Azt eltűri. Csak őseink amit erre mondtak attól a hasonlattól többen kiakadnának.
jesz
Ez jó...dr.Czeglédyt akármi áron, de hűvösre kellene tenni...csak az a pimasz ellenáll, nem jó neki semelyik koholt vád...

(Hofi-a róka meg a nyúl esete)
Nessy
@Pegero: Nem kötődik történelmi időszakhoz. Biológia, zoológia.
Nessy
@Pegero: ne törd a buksidat! :-)) Mindenkit megmarnak, mint egy sarokba szorított nagyobb rágcsáló.
justhpeter
@Pegero: 20:19: Szerintem megint nem a meggfelelő gyógyszert szeded.
Dr. Proktor
Nem gondolnám h Czeglédy olyan hülye lenne, h saját szakmájával indít blogot! Inkább valamelyik neres v ellenzéki ellenlábasára gyanakodnék...
Pálinkás Pál
@division: azt hitte csauseszku is...hogy sérthetetlen...hogy is végezte?...
vitriol
Pénzfeldobással eldöntötték: ez jött ki!
Clavigo
@vitriol: Az érme mindkét oldalán Ceglédy " feje",,-neve volt .A rendőrök nehezen tudtak választani..
Csizmás Kond
...ő a zördög ügyvédje...vagyis most akkor már nem kétséges ki a zördög...
szép új világ
Ez az orbáni igazságszolgáltatás. Nem azt büntetik, aki a bűnt elkövette, hanem azt aki feltárta.
Clavigo
@Shikari: Te érted is azt,,amit leírsz ?
Nessy
Miért? Borkai nem is hajókázott, nem is csinált kuplerájt a hajón? Természetesen, ez fidesz körökben nem számít problémának, ameddig nem kerül nyilvánosságra. Nem ez az első eset, amikor meg sem történt esetért itélnek börtönre valakit ( lásd: Sukoró), amikor megrágalmaznak, tönkre tesznek valakit, aztán majd évek múltán kiderül, hogy alaptalan volt. Bár az már nem kap akkora nyilvánosságot, mint a rágalmazás. Jogállam per ma kis hazánkban. Nem tudjuk, kinek a nevében regisztrált azon az oldalon, ami nyilvánosságra hozta a felvételeket. Arról nem beszélve, hogy azok nem messziről készültek, tehát ott volt a fotós. Czeglédi a hajón volt? Igen, vagy nem?
Nessy
@sgl: Miután a rendőrségnek fogalma sincs ki van a név mögött, így Czeglédi vállára ütöttek: Ipi - apacs, te vagy a hunyó! Őt kell kiiktatni a választás előtt.
nezelodo
Olyan izzadságszagú a rendőrség igyekezete ez ügyben is, mint amikor a móri "bankrablást" a Kaizer Edére akarták rátolni, valami nagyon nem stimmel. Már az iskolaszövetkezete ügye ejtve van, és akik a hamisan vádolták már a sitten vannak talán? Igen egyik már tölti ami kijár neki, a másik meg az ügyészséget zrikálja, míg el nem jön érte a félvak osztrák nyugger.
division
@Pálinkás Pál: Azért a kettő nem ugyanaz.
teuton57
Csak 1 kerdesem lenne az ügyeszseg gyanusitasara: Milyen "különleges személyes adatot tartalmazott" a video? Hogy Borkainak hany centis a farka???
Yoda69
Czegledi megint be fog huzni jo nehany milliot alaptalan vadaskodas cimen.
Eladott Ország
@Shikari: tegnap, 20:44 ♦ Döntött az elmebeteg többgenerációs bűnöző román cigány, hogy ki az ördög ügyvédje!
Téboly! “Rosszabbak vagytok mint Kun Béla Lenin fiúi.” -mondta Orbánnak volt egyetemi tanára.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/240781802_1175051609641411_8461717259229335443_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-CMD38fWuHAAX_0xlZr&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=27c1e6f1cb4b2b31c107fe027e208295&oe=61540444
A téboly képei...
www.facebook.com/kobanyablues.kobanyablues/videos/2217121705023042/
lampa laz
@Nessy: Szerintem orbán családi és baráti (katóka) luxus repcsizését akarják ezzel a Czeglédy üggyel elnyomni. A buta szavazók arra ugranak amit a fidesz propaganda bedob.
Toller Béla
Döntött Czeglédy Csaba. Szerinte nem ő az !
kissé felnőttem
ja hogy azt a rendőrség nem tudja? és az enyémet? na akkor ?
balos
@lampa laz: Imádják a fideSSes kipcsakok a nemzethy szart csócsálni,főleg,ha geci önti beléjük!
human
Egyébként miért nem Simicska a fő gyanúsított?
Nessy
Nehéz helyzetben volt a zsűri, de a meghozta a döntését! " Döntött a rendőrség"! Fej, vagy írás alapon, vagy szavazásra tették fel a kérdést, ki az "ördög ügyvédje" és a többség Czeglédire szavazott.
szaboria1
@Shikari: Mint látod a te kedvenceid estek pofára mert nem a Czeglédy az ördög ügyvédje. dr. Dániel Péter Izraelből.
szaboria1
Polt Péter már rég eladta magát nem számít a törvény, ha kell azt szépen átlépi.
szaboria1
@Shikari: Akkor miért dörgölődzik Orbán velük?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:44 ◘ Éjszakás nővér! Ne feledd mindig legyen nálad vazelin! Fideszes hülyének sohase próbáld elmagyarázni miért hülye! Úgyse fogja megérteni mert, hiszen hülye!
Vitatkozni is felesleges mert fújja a saját maga kreált agyszövevényét.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/116869194_911601859319722_365250754614847766_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=lefxlP-tTfIAX9U2vYC&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=ec0f9f786f300bce297a3e5605196cda&oe=61553F95
Néro
Jahhh. Vagy nem de ilyen apróságok nem zavarják a Nemzethy Rend Őreit csutilandban.
Rá-kuss pajtás csak ámulna meg bámulna ha látná hová fejlődött rendszara.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.